Prima pagină » Local » Mădălina mai are nevoie de 11.068 de euro pentru a beneficia de o operație în Turcia. Tânăra are o malformație cardiacă gravă: „Sunt profund mișcată și recunoscătoare pentru valul de sprijin și bunătate din partea oamenilor” – FOTO

Mădălina mai are nevoie de 11.068 de euro pentru a beneficia de o operație în Turcia. Tânăra are o malformație cardiacă gravă: „Sunt profund mișcată și recunoscătoare pentru valul de sprijin și bunătate din partea oamenilor” – FOTO

22 feb. 2024, 02:00, 1 ,
Cristina Doroftei, în Local

Încă puțin ajutor pentru a salva viața acestei tinere. Mădălina Maria Budescu, ieșeanca în vârstă de 24 de ani, diagnosticată cu o malformație gravă la inimă, mai are nevoie de 11.068 de euro pentru a putea ajunge la o clinică din Turcia, unde va fi operată. Pentru Mădălina s-a strâns din suma inițială, de 31.200 de euro, mai bine de jumătate, anume 20.132 de euro, iar bunătatea oamenilor a uimit-o până la lacrimi

Viitorul, visurile și speranțele Mădălinei depind de ajutorul oamenilor care au posibilitatea de a dona pentru ea, aceasta fiind ultima șansă pe care o are, pentru că, deși atât tatăl, cât și iubitul ei au plecat în străinătate pentru a o ajuta, suma ce trebuie strânsă este mult prea mare.

Între Mădălina și operația salvatoare stă o sumă de bani

Mădălina a fost diagnosticată, din naștere, cu o malformație la inimă, mai exact cu transpoziție de vase mari, insuficiență cardiacă și defect septal ventricular. Până în primăvara anului trecut, tânăra a avut o viață normală și frumoasă. Mereu a urmat tratamentele date de medici pentru a putea ține boala sub control, însă situația este critică acum. În 2023, tânăra a ajuns în stare gravă la Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. George I.M. Georgescu” Iași, iar familia a crezut că o pierde, pentru că a fost internată timp o săptămână pe secția de ATI.

„Nu mi-am imaginat niciodată că voi scrie aceste cuvinte, dar aici sunt, profund mișcată și recunoscătoare pentru valul de sprijin și bunătate care mi-a inundat viața în ultima perioadă. Într-un timp atât de scurt, împreună am reușit să strângem suma impresionantă de 20.132 de euro. Este o realizare incredibilă și totuși mai avem un drum de parcurs, ne despart încă 11.068 de euro pentru a acoperi integral costurile intervenției chirurgicale pe inimă, care îmi poate salva viața”, destăinuie ieșeanca.

Bunătatea oamenilor a uimit-o pe Mădălina, tânăra diagnosticată cu o malformație la inimă

Cu toate acestea, Mădălina Maria Budescu are încredere în oameni, în bunătatea lor și în faptul că aceștia nu vor trece nepăsători peste suferința pe care o are.

„Vreau să-mi exprim gratitudinea profundă pentru fiecare dintre voi, pentru fiecare donație, indiferent de mărimea ei, pentru fiecare mesaj de încurajare și pentru fiecare gând bun trimis în direcția mea. Sunt copleșită de generozitatea voastră și de forța comunității care s-a format în jurul meu. Este cu adevărat uimitor să văd că un număr atât de mare de oameni mi s-au alăturat în această luptă. Știu că alături de oameni frumoși, ca voi, voi reuși. Împreună putem face față acestui obstacol și putem aduce zâmbetul înapoi pe buzele mele și ale familiei mele. Fiecare gest de sprijin ne apropie de ziua în care voi putea spune că am învins această provocare, datorită vouă, dragii mei prieteni”, a mărturisit Mădălina Maria Budescu, tânăra diagnosticată cu o malformație la inimă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *