Prima pagină » Titlurile zilei » Minunile se fac prin oameni! Datorită ieșenilor, Mădălina a primit o nouă viață. A fost operată cu succes la Clinica Memorial din Turcia – FOTO

Minunile se fac prin oameni! Datorită ieșenilor, Mădălina a primit o nouă viață. A fost operată cu succes la Clinica Memorial din Turcia – FOTO

13 mart. 2024, 02:00, 1 ,
Cristina Doroftei, în Titlurile zilei

Mădălina Maria Budescu, tânăra diagnosticată cu o malformație gravă, a fost operată datorită ieșenilor care au ajutat-o să strângă suma de 31.200 de euro. Medicii au fost nevoiți să folosească vase de sânge artificiale. Aceștia au stat zi și noapte lângă patul fetei, pentru a-i salva viața

Operația a fost un adevărat succes, fata mărturisește că pe lângă emoțiile mari, care nu au lăsat-o să doarmă, nu a mai simțit nimic. Aceasta a avut loc la Clinica Memorial din Turcia însă recuperarea este una dureroasă.

Mădălina a trecut prin operația care i-a salvat viața

Tânăra a fost diagnosticată, din naștere, cu o malformație la inimă, mai exact cu transpoziție de vase mari, insuficiență cardiacă și defect septal ventricular. Aceasta a fost operată pe data de 8 martie, fiind cel mai frumos cadou pe care l-a primit în 24 de ani. Tânăra se poate gândi la nuntă, după trei ani în care a amânat-o și poate iubi fără a se gândi că inima sa este bolnavă.

„Am simțit că operația va merge bine, cu toate acestea, am avut mari emoții și gânduri. Acum sunt bine, am fost transferată pe salon normal și urmează 10 zile de recuperare. Recuperarea este cea mai dureroasă, dar îmi revin încetul cu încetul”, a mărturisit tânăra în vârstă de 24 de ani, diagnosticată cu o malformație gravă încă de la naștere.

Tânăra are nevoie de ajutor în continuare

Mădălina-Maria-Budescu- operație

Operația a fost un adevărat succes, fata mărturisește că pe lângă emoțiile mari, care nu au lăsat-o să doarmă, nu a mai simțit nimic

Toată viața sa, Mădălina a fost nevoită să ia tratamente care să-i țină boala sub control. În primăvara anului 2023, tânăra a ajuns în stare gravă la Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. George I.M. Georgescu” Iași, iar familia a crezut că o pierde, pentru că a fost internată timp o săptămână pe secția de ATI. De atunci, starea sa a continuat să se agraveze, iar singura șansă pe care o avea era operația.

„După trei zile intense la Terapie Intensivă, am fost transferată pe salon. Experiența mea este cu adevărat una excepțională, necesitând nu doar o intervenție complexă la nivelul inimii, ci și utilizarea unor vase de sânge artificiale, elemente esențiale fără de care operația nu ar fi fost posibilă. Această victorie în fața adversității nu ar fi fost posibilă fără sprijinul, generozitatea și implicarea activă a fiecăruia dintre voi. Campania de strângere de fonduri nu numai că mi-a salvat viața, dar ne-a și unit într-o comunitate incredibilă de oameni care cred în puterea faptelor bune. Doresc să împărtășesc cu voi bucuria acestei realizări, bucuria familiei mele și, bineînțeles, bucuria mea personală”, a subliniat Mădălina Maria Budescu.

Mădălina Maria Budescu are nevoie de ajutor financiar în continuare, pentru a se recupera. Oamenii cu suflet bun au fost cei care au făcut posibilă operația, din acest motiv, tânăra își pune toată speranța în cei care i-au fost alături până în momentul actual.

„Cu toate acestea, chiar dacă operația a fost un succes, următoarea etapă a recuperării mele necesită spitalizare post-operatorie pentru încă două săptămâni, datorită complexității intervenției. Aceasta implică costuri semnificative, iar în acest moment fac un ultim apel la generozitatea voastră, întrebându-vă dacă ați putea să mă susțineți în continuare”, a adăugat Mădălina Maria Budescu.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *