Cancan

Motivul incredibil pentru care Carmen Harra nu are iubit! Prezicătoarea e văduvă de 10 ani si a prevestit moartea soțului ei

Publicat: 24 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Carmen Harra a mărturist că și-a iubit enorm soțul, a cărei moartea prevăzut-o chiar de la căsătorie. De mai bine de 10 ani, celebra prezicătoare nu are iubit.

Carmen Harra, care a împlinit în primăvară 65 de ani, a recunoscut că e singură, iar darul său și viziunile nu au ajutat-o în viața sentimentală.

Carmen Harra a făcut recent dezvăluiri emoționante despre viața sa sentimentală, mărturisind că e singură și pentru că pe ea bărbații nu o pot minți.

„Eu sunt genul de om care nu caută iubiri pasagere, caut ceva care să reziste și nu am găsit încă ce căutam eu. Aici e defectul viziunilor mele, că pot să văd într-un om mai mult decât ar trebui să văd. Pe mine nu mă minte un bărbat, în general lumea nu mă minte. Mă prefac și îi las să mă mintă”, a spus Carmen Harra.

Carmen Harra a prevestit moartea soțului ei

În urmă cu 10 ani, Carmen Harra a trecut printr-o tragedie îngrozitoare. Și-a pierdut soțul. Însă este cutremurător faptul că ea a știut, timp de 27 de ani, că sufletul-pereche nu va ajunge la vârsta de 60 de ani.

”L-am cunoscut pe soţul meu după două zile şi ne-am căsătorit după trei săptămâni. Eram noi doi împotriva lumii. Era un sentiment intens, care a continuat şi după trecerea lui în nefiinţă. Când am calculat data de naștere a soțului meu, când l-am cunoscut, in calculele mele era că omul ăsta nu o să ajungă la vârsta de 60 de ani. Și a murit cu 2 ani înainte de a împlini 60 de ani. În 2001, înainte de a murit, eu i-am spus, ”Vezi că pe plămânii tăi este o problemă”. (…) Era inevitabil. Sunt lucruri pe care nu le putem schimba”, a povestit la un moment dat Carmen Harra despre povestea sa de iubire.

Virgil Nicodivi, soțul lui Carmen Harra, a murit la 59 de ani, din cauza cancerului la plămâni. Cei doi au trei fete impreună, iar bărbatul a fost întotdeauna o prezentă discretă.

Adauga un comentariu