Actualitate

Motivul pentru care Connect-R și Misha au ajuns la divorț. A fost vorba de infidelitate repetată

Publicat: 01 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Motivul pentru care Connect-R și Misha au ajuns la divorț. A fost vorba de infidelitate repetată
Connect-R și Misha au o relație civilizată, de dragul fiicei lor, la 6 ani de la divorț

Recent, s-a aflat motivul pentru care Connect-R și Misha au ajuns la divorț, artistul povestind totul în cartea recent lansată. Însă, în pofida despărțirii, cei doi au rămas în relații bune, și aceasta deoarece au o fiică împreună. Mai mult, se pare că fosta soție a lui Connect-R nu dorește nici să se recăsătorească, dar nici să devină mamă din nou.

Connect-R și Misha au divorțat în 2017, după patru ani de căsnicie, dar au rămas nu dar părinți civilizați pentru fetița lor, ci și buni prieteni. Connect-R a vorbit despre adevăratul motiv al despărțirii lor și interesant este că niciunul dintre ei nu s-a afișat cu un alt partener în tot acest timp.

Au rămas în relații bune

În cei șase ani de când au decis să nu mai formeze un cuplu, dar să rămână buni prieteni, Connect-R și Misha și-au petrecut vacanțele împreună. Mai mult, au avut tot timpul numai cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt. Nici nu s-au împăcat, dar nici nu s-au afișat cu altcineva în perioada care a trecut de la divorț.

Pe 25 mai a apărut prima carte scrisă de Connect-R, unde artistul a dezvăluit motivul real al despărțirii de Misha, mama fiicei lui. Cei doi au pus capăt relației în 2017, dar și-au anunțat divorțul un an mai târziu. Acum, chiar dacă nu mai formează un cuplu cu Misha, Connect-R are numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale soții.

„Totul se datorează ei. Noi suntem divortați, dar toate vacanțele ni le-am făcut împreună. Ne simțim bine împreună. E meritul ei. Ea e o doamnă. Motivul real al despărțirii noastre este în cartea mea”, a spus Connect-R la podcastul lui Radu Țibulcă.

„Din livada cu nuci”, așa numește cartea lansată de artist. Când era căsătorit cu Misha, Connect-R a locuit cu aceasta într-o casă care era construită într-o livadă cu nuci, astfel că locul i-a fost inspirație pentru carte.

Motivul pentru care Connect-R și Misha au ajuns la divorț

Misha e singură la 6 ani de la divorțul de Connect-R. Într-un interviu pentru unica.ro, cântăreața a recunoscut că nu își dorește să se căsătorească, dar nici să devină mamă a doua oară.

„Nu știu dacă sunt fericită neapărat, nu pot să spun că neapărat sunt fericită, cred că sunt mai liniștită. Acesta ar fi un răspuns sincer. Nu mi-am găsit jumătatea, nu sunt în nicio relație, nici nu-mi doresc în momentul de față.

Îmi doresc foarte mult să mă axez pe carieră, deci nu mă gândesc să îmi fac vreo relație, sunt super bine așa cum sunt cu mine și sincer nu simt în momentul acesta să întâlnesc pe cineva”, a precizat fosta soție a lui Connect-R.

În altă ordine de idei, artistul dezvăluie în cartea sa și adevărata cauză care a dus la divorțul de Misha. Ei bine, Connect-R recunoaște cu sinceritate că vina îi aparține în totalitate. Cum poate mulți au bănuit, infidelitatea artistului a dus la despărțirea de Misha.

„În vremea în care eu nu mă cunoșteam pe mine, când eram un dobitoc, m-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație. Și nu o dată, de câteva ori. Am înțeles-o perfect, am înțeles de ce a dat divorț. Ea a avut un cumul de stări, numeroasele mele trădări s-au tot adunat până într-o zi, când a luat decizia de a divorța. Astăzi, în noua mea stare nu aș mai avea de gând să înșel, nici gând să mai beau, nici gând să mă mai droghez, nici gând să-mi trădez soția. Sunt alt om.

De ce n-a zis acum, hai să mergem înainte? Te iert și continuăm. N-a zis pentru că este o femeie orgolioasă, mai cred că a fost rănită și că și-a pierdut încrederea în mine. (…) E Rac, e familistă convinsă, a renunțat la o carieră națională și internațională ca să fie cu mine, ca să se nască fata, iar eu am răsturnat masa, am trădat-o. Eu înțeleg dezamăgirea ei și nu îmi refac viața”, povestește Connect-R în cartea sa, „Din livada cu nuci”.

Adauga un comentariu