Cancan

Delia a dezvăluit care este secretul căsniciei ei. De opt ani se întâmplă asta

Publicat: 08 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Delia a dezvăluit care este secretul căsniciei ei. De opt ani se întâmplă asta
Secretul căsniciei Deliei constă în primul rând în răbdare, înţelegere și respect

Delia Matache și Răzvan Munteanu sunt căsătoriți de peste nouă ani și de curând s-a aflat care este secretul căsniciei lor! Ce-i drept, Delia se declară extrem de fericită alături de bărbatul iubit. Mai mult, ea a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei.

Îndrăgita interpretă Delia Matache a făcut câteva dezvăluiri despre relația sa cu partenerul de viață. Ea și Răzvan Munteanu sunt căsătoriți de peste nouă ani. Cântăreața afirmă că ea și soțul ei fac o echipă bună. Mai mult, chiar dacă cei doi formează o echipă și din punct de vedere profesional, căsnicia nu se rezumă doar la cariera Deliei.

Cu ani în urmă, când s-au cunoscut, Delia a fost cucerită de Răzvan. Nu l-a analizat foarte mult, ci a simţit doar că îl place. Ea crede că a fost omul potrivit la locul potrivit.

Delia și secretul căsniciei ei

Delia este căsătorită de foarte mulți ani cu Răzvan Munteanu, împreună cu care formează un cuplu perfect. Delia a dezvăluit, pentru tvmania.ro, care sunt secretele căsniciei sale de 8 ani cu Răzvan Munteanu, cel care îi este de altfel și manager. Iar profesional îi merge foarte bine, deoarece Delia și-a cumpărat încă un penthaus de curând.

Chimia, ar fi unul dintre ele, răbdarea, înţelegerea, respectul, în primul rând. (…) Nu suntem conflictuali, în niciun fel, nici eu, nici el, deci iese din discuţie. Nu s-a întâmplat până acum să nu cădem de acord pentru că gândim la fel și ne plac aceleași lucruri”, a specificat Delia.

Ce spune mama Deliei despre mariajul acesteia

Mama Deliei, cântăreața de muzică populară Gina Matache, a vorbit despre relația dintre fiica ei și Răzvan Munteanu. Gina Matache a afirmat că nu i-a auzit niciodată pe cei doi discutând în contradictoriu.

Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstuos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin”, a declarat Gina Matache la o emisiune de televiziune.

Totodată, Gina Matache a comentat și despre faptul că Delia nu are încă copii.

Ea nu știu dacă simte că îi lipsește un copil. Ea vede la Oana, i-ar plăcea, dar nu știe. Și dacă nu o fi, asta e. În viața asta trebuie să sacrifici ceva, ca să construiești altceva. Iar la ea chiar așa este. Pentru că văd. Ea nu se vede altfel. Lumea o judecă că e disperată după bani, dar nu are nicio treabă”, a explicat mama Deliei.

A debutat în muzică pe când era elevă

Delia este o vedetă extrem de iubită în România, cu apariții extravagante, ținute inedite și look-uri cât mai riscante. Dacă acum este un adevărat trend setter în ceea ce privește moda, în urmă cu 21 de ani, atunci când a debutat, stilul său era complet diferit. Cu siguranță, sunt multe imagini din acea perioadă pe care Delia le-ar vrea şterse.

Delia a debutat în industria muzicală în anul 1999, la vârsta de 17 ani, în trupa N&D. Pe-atunci, încă era elevă la liceu, în clasa a XI-a. Fără inhibiții, Delia poza și se îmbrăca în ținute extrem de provocatoare, ținute ce nu au nicio legătură cu stilul său din prezent, mult mai elaborat și personal. Însă, ce s-a păstrat la Delia, chiar peste cei 20 de ani, este pasiunea pentru muzică și plăcerea și ușurința cu care cântă.

Așadar, potrivit artistei Delia, secretul căsniciei constă în primul rând în răbdare, înţelegere și respect…

Adauga un comentariu