Cancan ultimă oră

Motivul pentru care Lora și Ionuț Ghenu au amânat nunta, deși formează un cuplu de 5 ani. ,,Ne iubim enorm, însă…”

Publicat: 04 sept. 2021
Lora și Ionuț Ghenu
Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu de cinci ani și se iubesc enorm

Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu de cinci ani și se iubesc enorm. Din păcate nu au avut ocazia să facă și nunta. Pandemia de coronavirus le-a dat toate planurile peste cap. Artista, însă, nu disperă și este ferm convinsă că marele eveniment va avea loc la un moment dat.

Lora și Ionuț Ghenu trăiesc o poveste de iubire discretă, departe de lumina reflectoarelor. Însă, atunci când este întrebată de relația lor, artista răspunde cu drag, neavând nimic de ascuns. Recent, a dezvăluit și motivul pentru care, până în prezent, cei doi nu au ajuns în fața altarului. Cuplul avea totul planificat, dar pandemia le-a amânat evenimentul.

“Pașii se tot fac. Zilnic facem pași spre o relație mult mai frumoasă. Suntem ca cei mai buni prieteni, ne iubim enorm, însă pandemia a amânat tot ce ne-am planificat. Urmează cu siguranță, însă mai durează”, a mărturisit Lora.

Lora a îmbrăcat rochia de mireasă, dar pentru a filma un videoclip

În aprilie, Lora şi-a pus admiratorii pe jar, după ce a îmbrăcat rochia de mireasă. Toată lumea a rămas mască și a crezut că artista a pășit la altar, în secret. Lucrurile au stat, însă, total diferit. Iubita lui Ionuț Ghenu a filmat cel mai recent videoclip la noua piesă lansată.

Lora a îmbrăcat două rochii de mireasă pentru filmările clipului, una neagră şi una albă. Conceptul îi aparţine artistei, care nu de puține ori a transpus în videoclipurile sale dualitatea alb-negru.

Așa că fanii mai au de așteptat până când Lora și Ionuț Ghenu vor ajunge în fața altarului. Până una alta, însă, ei o pot admira pe artista lor preferată în cel mai recent videoclip, în care apare în rochie de mireasă.

 

Adauga un comentariu