Cancan ultimă oră

Motivul pentru care nu își vor boteza copilul Omar Arnaout și soția lui, Miruna: „Puritatea pe care…”. Cum este viața lor de când au devenit părinți

Publicat: 25 mai 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Motivul pentru care nu își vor boteza copilul Omar Arnaout și soția lui Miruna Puritatea pe care.... Cum este viața lor de când au devenit părinți
Omar Arnaout și soția lui, Miruna, pot spune că sunt împliniți din toate punctele de vedere și asta pentru că au o familie frumoasă, la care au visat mereu, dar și cariere de succes

Omar Arnaout a vorbit despre motivul pentru care el și soția lui, Miruna, nu își vor boteza copilul. Cântărețul a făcut declarațiile pe care multe persoane le așteptau. Iată cum este viața celor doi soți de când au devenit părinți pentru prima dată.

Omar Arnaout și soția lui, Miruna, pot spune că sunt împliniți din toate punctele de vedere și asta pentru că au o familie frumoasă, la care au visat mereu, dar și cariere de succes. Cei doi soți sunt mai fericiți ca niciodată de când ea l-a adus pe lume pe băiețelul lor.

Motivul pentru care Omar Arnaout și soția lui, Miruna, nu își vor boteza copilul

Omar Arnaout a vorbit despre motivul pentru care el și soția lui, Miruna, nu își vor boteza copilul. Artistul a explicat că este vorba de religie, iar în credința lui și a partenerei lui de viață nu există acest eveniment.

„Noi suntem musulmani și în credința noastră nu există nici botez, nici nași. Suntem de părere că puritatea pe care Dumnezeu a lăsat-o în copii e un dar care nu trebuie șlefuit cu nimic. Raționamentul e cel care aduce păcatul în viața oamenilor, iar credința noastră e ca pana, când un copilaș nu are raționament si nu diferențiază răul de bine, are nevoie de nici un ritual de ‘curățare’. Pentru noi, băița de seară e suficientă și cu siguranță multă lume rezonează cu gândirea noastră, chiar și prietenii, și susținătorii noștri creștini”, a spus el pentru playtech.ro.

Cum se simte Miruna, soția artistului, după ce a născut

Și asta nu este tot! Omar Arnaout a vorbit despre cum se simte Miruna, după ce a năsut. Partenera de viață artistului a avut o perioadă grea de recuperare, însă acum se simte foarte bine.

Cântărețul se bucură de faptul că soția lui și-a revenit complet după nașterea fiului lor, iar acum este exact cum era atunci când el a cunoscut-o.

„Miruna e fresh, activă, își manageriază timpul foarte bine și, pe lângă primele zile acasă, în care a avut o stare mai nașpa după operație, din momentul în care și-a revenit, e exact cum am cunoscut-o prima oară: vioaie, frumoasă și tare bucuroasă să își trăiască viața cu darurile pe care Dumnezeu ni le-a dat”, a precizat cântărețul.

Comentarii
Adauga un comentariu