Sport

Motivul real pentru care Edi Iordănescu a fost demis de la CFR Cluj: „Patronul a sunat la pauză să schimbe portarul”

Publicat: 24 mart. 2020

Edi Iordănescu a antrenat CFR Cluj doar 3 meciuri oficiale, însă abia acum au ieșit la iveală detalii despre motivul pentru care a fost îndepărtat de pe banca echipei. O spune chiar Damian Djokovic, unul dintre cei mai constanți mijlocași ai campioanei.
Croatul a dezvăluit, în presa din Olanda, că antrenorul nu a respectat ordinele patronului, iar acesta i-a transmis că va fi dat afară imediat după meciul cu Malmo, din prima manșă a turului doi preliminar al Champions League, disputat în iulie 2018.

„În prima repriză, am primit gol. Patronul l-a sunat pe team manager: „Portarul trebuie schimbat”. Antrenorul a refuzat. „Bine. Atunci vei fi dat afară după a doua repriză”. Antrenorului nu i-a venit să creadă, dar am pierdut și a fost nevoit să plece”, a spus Damjan Djokovic pentru ad.nl.

Meciul s-a terminat cu victoria suedezilor de la Malmo, scor 1-0. Returul s-a terminat la egalitate, scor 1-1, iar campioana României a fost eliminată din Liga Campionilor.

Edi Iordănescu a antrenat CFR Cluj doar 3 meciuri

La CFR Cluj, Edi Iordănescu a avut cel mai scurt mandat din carieră. Antrenorul de 41 de ani a stat pe banca echipei doar 3 partide: a câștigat cu 1-0 Supercupa României, cu Universitatea Craiova, a remizat cu FC Botoșani în campionat, scor 1-1 și a pierdut cu Malmo, în preliminariile Champions League, 0-1.
Când a fost numit antrenor la CFR, Iordănescu semnase un contract valabil 3 ani. La câteva ore după ce l-a dat afară pe Edi Iordănescu, CFR Cluj l-a numit pe Antonio Conceicao.
Recordul pentru cel mai scurt mandat pe banca unei echipe din România îl deține Marius Lăcătuș, care a pregătit Universitatea Craiova aproximativ 7 ore, în 2004loading...

Adauga un comentariu