Sport

Motivul real pentru care Ianis Hagi nu mai joacă la Genk

Publicat: 09 nov. 2019

Ianis Hagi nu mai joacă la Genk, iar motivul pentru care acesta nu a adunat decât 28 de minute în ultimele cinci meciuri ține de dorința antrenorului Felice Mazzu, cel care nu este mulțumit de o decizie luată de club.
Astfel, oficialii campioanei de anul trecut l-au adus pe internaționalul român la echipă peste capul său și astfel acesta se „răzbună”, profitând și de evoluțiile mai puțin convingătoare ale mijlocașului, susține ziare.com.
Dovadă stă și o declarație dată recent de Mazzu, după partida cu Standard Liege.

„Am avut exact aceeași discuție cu staff-ul. Era 0-0 contra celor de la Napoli și Hagi juca foarte bine. Oh la la! și totuși eram siguri că nu trebuie să joace contra celor de la Mouscron. M-am gândit că dacă pierd cu Mouscron fără Hagi, aș fi fost omorât de presă și de public. Testele fizice arătau că este obosit, nu aveam voie să îl punem la așa ceva. Dar, dacă pierdeam fără Hagi cu Mouscron, pentru mine ca antrenor era gata”, a spus Mazzu.

În ultimele cinci meciuri, în care Ianis Hagi nu a evoluat decât 28 de minute, Genk a înregistrat o victorie, o remiză și trei înfrângeri.loading...

Adauga un comentariu