Cancan ultimă oră

Mugur Mihăescu, reacție dură din cauza facturilor la energie electrică. Actorul a explicat de unde provin sumele colosale de plată

Publicat: 17 sept. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Mugur Mihăescu reacție dură din cauza facturilor la energie electrică. Actorul a explicat de unde provin sumele colosale de plată
Mugur Mihăescu a reacționat în contextul scandalului facturilor la energie electrică

Mugur Mihăescu se numără printre vedetele revoltate din cauza facturilor la energie electrică. În ultimele luni, costurile destinate plății facturilor au depășit cu mult sumele cu care românii erau obișnuiți, iar criza de energie se resimte din ce în ce mai mult în rândul românilor.

În acest context, actorul Mugur Mihăescu nu a ezitat să-și exprime părerea despre situația în care se află majoritatea românilor în această perioadă din cauza facturilor mult prea mari.

Mugur Mihăescu consideră că actuala criză de energie și explozia prețurilor înregistrate în ultimele luni nu sunt decât consecințele ultimilor doi ani de pandemie. Facturile romanilor ar fi calculate în mod eronat intenționat, pentru a-i face pe aceștia să socată din buzunare cât mai mulți bani pentru a restabili ordinea financiară „stricată” în perioada de lockdown.

Mugur Mihăescu, reacție de revoltă cu privire la facturile de energie

Recent, în cadrul unui interviu, Mugur Mihăescu a vorbit despre cea mai actuală și îngrijorătoare problemă cu care se confruntă românii în aceste momente, facturile la energie electrică. Tarifele exagerat de mari pe care românii trebuie să le plătească ar fi emise, de fapt, în baza unui calcul aferent consumului mediu lunar din 2021, acesta fiind cauza pentru care cei mai mulți dintre români se confruntă cu astfel de probleme.

Pe lângă aceste dezvăluiri, actorul Mugur Mihăescu a atins și subiectul măsurilor propuse de Guvern în vederea economisirii energiei, pe care le consideră de-a dreptul absurde, în contextul în care, în același timp, se recomandă folosirea mașinilor electrice, pentru care românii ar trebui să scoată din buzunar în fiecare lună circa 1 000 de euro pentru a-i asigura încărcările.

„Lumea va sta și va înghiți aceleași gogoși, nu va face nimic în loc să măture pe jos cu acești asasini. Dar, dincolo de asta, tiparnița care a funcționat timp de 2-3 ani de zile în ultimul timp astăzi trebuie să tragă înapoi banii din piață, să-i ardă, pentru că doi ani au asasinat toate economiile. Când ne-au închis, au închis lumea timp de 2 ani. Acuma a venit decontul. De ce vă mirați? Decontul va trebui luat de la sclavi. Noi suntem sclavi. Ați uitat la început să precizați că va trebui să facem și baie în doi. Va trebui să avem vecini care să ne pârască dacă ținem becul aprins, dar trebuie să încărcăm mașina electrică cu care să salvăm planeta. Și dacă încarci o mașină electrică, plătești 1.000 de euro pe lună ca s-o încarci. Deci toate această mascaradă este făcută ca să acopere ceea ce, de fapt, au distrus acum 2 ani. În 2020 au distrus economia mondială și au început folosească acea tiparniță. Toată masa monetară, fie că e virtuală, fie că este fizică, trebuie arsă pentru că ea nu susține și nu se vede, în schimb, lumea nu mai are încredere în hârtii. Masă monetară nu va fi arsă de la bogați, va fi arsă de la fraieri ca noi”, a declarat actorul.

Comentarii
  • Pe vremuri, bufonul regelui avea sarcina de a spune numai adevărul, nimeni n-avea voie să-l pedepsească. Iată că funcţia s-a reactivat. Mulţumim, Mugurele !

Adauga un comentariu