Local

Munca medicului ieșean Sidonia Susanu, răsplătită cu Premiul Colegiului Medicilor din România „George Emil Palade” – FOTO

Publicat: 28 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Munca medicului ieșean Sidonia Susanu răsplătită cu Premiul Colegiului Medicilor din România George Emil Palade - FOTO
Cei 20 de ani de muncă ai medicului ieșean Sidonia Susanu au fost răsplătiți cu un important premiu din partea corpului profesional medical din România

Cei 20 de ani de muncă ai medicului ieșean Sidonia Susanu au fost răsplătiți cu un important premiu din partea corpului profesional medical din România.

Dr. Sidoniei Susanu i s-a oferit Premiul Colegiului Medicilor din România „George Emil Palade” pentru cercetare științifică și realizări deosebite în domeniul medical, unul dintre cele trei premii naţionale oferite anual în cadrul Galei “Medic pentru România”.

„Dragi colegi,
Anul acesta, cu bucurie şi responsabilitate, aniversez 20 de ani de când am păşit (oficial) în lumea fascinantă a chirurgiei plastice, o lume în care frumosul se naşte din imperfect, o lume în care întregul se crează din frânturi, o lume de încercări, tristeţi dar mai ales de bucurii!
Astăzi, am avut imensa onoare ca întreg corpul profesional medical din România, prin intermediul Colegiul Medicilor din România să-mi ofere Premiul Colegiului Medicilor din România „GEORGE EMIL PALADE” pentru cercetare științifică și realizări deosebite în domeniul medical, unul dintre cele trei premii naţionale oferite anual în cadrul Galei “Medic pentru România”
Mulţumesc Colegiului Medicilor din Iaşi pentru propunere, domnului preşedinte al Colegiului Medicilor din România profesor doctor Daniel Coroiu şi domnului ministru al sănătăţii, profesor doctor Alexandru Rafila pentru confirmare!
Dar mai presus de toate vă mulţumesc vouă, colegi dragi, prieteni ai sufletului meu, alături de care, zi de zi, împărtășim sublimul meseriei de a reda speranţa semenilor noştrii: meseria de MEDIC!”, a transmis dr. Sidonia Susanu.

Adauga un comentariu