Actualitate

Mutare surpriza! Un fost director de spital din Iasi intra in lumea afacerilor. A infiintat o firma de consultanta in management

Publicat: 14 mai 2017
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mutare surpriza Un fost director de spital din Iasi intra in lumea afacerilor. A infiintat o firma de consultanta in management
1
@ Un medic din Iasi a infiintat o firma de consultanta in management @ In firma apare si un asient sef de la Spitalul Sf. Spiridon @ „Spre exemplu, putem interveni in activitatea unui cabinet medical, de la organizarea spatiului pana la primirea pacientilor. Nu sunt chiar asa multe firme de profil in zona Iasului. Consultanta in management ajuta la imbunatatirea serviciilor”, a declarat medicul iesean
Surprize pe piata firmelor de consultanta. Fost director la Spitalul de Urgente „SF. Ioan”, chirurgul Vladimir Poroch a infiintat o societate ce are ca obiect de activitate consultanta in management. Insa, societatea Power Management 2017 SRL este impartita cu Petronela-Cristina Chiriac, asistent sef la Spitalul Clinic Judetean de Urgente „Sf. Spiridon”. Poroch a declarat pentru BZI ca activitatea de consultanta se adreseaza domeniului medical.

„Deocamdata, nu avem activitate pe aceasta societate. Impreuna cu doamna Chiriac vom oferi servicii de consultanta in domeniul medical. Suntem persoane cu experienta in domeniu. Spre exemplu, putem interveni in activitatea unui cabinet medical, de la organizarea spatiului pana la primirea pacientilor. Nu sunt chiar asa multe firme de profil in zona Iasului. Consultanta in management ajuta la imbunatatirea serviciilor”, a declarat Vladimir Poroch. Sediul social al firmei a fost ales intr-un apartament de pe Aleea Nicolina.

Este sef la IRO
Vladimir Poroch ocupa functia de coordonator al Sectiei de Îngrijiri Paliative din cadrul Institutului Regional de Oncologie (IRO). In trecut a ocupat si functia de consilier local din partea PD-L. Conform declaratiei de avere, Poroch incaseaza anual aproxmativ 39 de mii lei de la Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr.T.Popa”, plus salariul de la IRO, 22.017 lei pe an. Din diferite colaborari, a mai incasat 23.120 lei.

Vezi si : Tarnacop infipt in masina doctorului Vladimir Poroch! – FOTO

In ceea ce priveste averea asociatei, declaratia de avere arata ca asistentul sef detine mai multe terenuri, o parte din acestea fiind mostenite. La capitolul cladiri a trecut o casa de o suta de metri patrati, un apartament din care detine doar un sfert si alt apartament cumparat impreuna cu sotul, angajat la Opera Nationala Iasi. La capitolul venituri, salariul  este de 41.235 lei. Din activitatea didactica a castigat aproximativ 8000 de lei, iar din activitatea de evaluator furnizori a incasat 10.490 lei. Din calitatea de formator conturile au fost completate cu aproape 16 mii lei. Pentru contracte prestari servicii de natura intelectuala a incasat 37.870 lei. 

Ce face un consultant

Conform Finantare.ro, consultantii in management pot oferi clientilor o viziune independenta, obiectiva asupra problemelor chestionate prezentand o directie noua si indicand pasii ce ar trebui urmati. Un consultant diagnosticheaza problemele si vine cu posibilele solutii de rezolvare a acestora evaluate in prealabil, realizand sarcini ce necesita competente utilizate rareori in cadrul companiei-beneficiar. Consultantul poate implementa solutii noi instruind, totodata, si angajatii companiei in folosirea acestora. In final, consultantul in management constituie o resursa suplimentara la indemana oricarei companii pentru o durata determinata de timp pentru rezolvarea unei situatii ce necesita expertiza de specialitate. 
Adauga un comentariu