Bursa Barfelor

N-au vrut pelerinaj la Iași și s-au dus în haită la meci. Iată cine vă decide vouă viitorul. Imagini de colecție- FOTO

Publicat: 13 oct. 2021

Babetele cele hâtre încep rubricuța de astăzi cu o chestiuță amuzantă din lumea pulitică de pe la noi. E vorba de acei flăcăi care judecă toate cele cu jumătăți de măsură. După ce au bătut monedă că hramul religios din centrul Iașului e de ăla nasol și că autoritățile nu iau măsuri, că e îmbulzează, că aia, că cealaltă, acuma băjeții au dat-o cu mucii în fasole. Arăgăzel Pompa, Bogdănel Băbălăneșcu și alți pezediști de frunce din târg s-au dus ei zilele astea pe stadionul Ghencelău de la Bucale la meciul Rumuniei cu Armenia vosganiană.

Că așa sunt suporterii ăștia de rezultat, numai zâmbete, numai urale, unii fără mască pe față și toate cele. Adică hramul religios e nasol, ăla elgibiti a fost cât se poate de normal, iar înghesuiala în vreme de coviduț pe stadion n-are nicio treabă. Ce ți-e și cu microbiștii ăștia care judecă cum au ei chef și care se dau de ceasul morții când sunt luați la întrebări. Da’ e frumos ca la Sfântă să faceți gât și pe stadion să stați fără mască sau să vă scălămbăiți pe acolo? E frumos?

 

 

Comentarii
  • PSD la Iasi a luat-o rău la vale având șefi de teapa acestui Mîrlaniscu un adept pe fată a poponarilor lucru care a scandalizat iesenii dar și credincioșii. Acu se încearcă in disperare acțiuni de acoperire si spălare a poponarului pesedist de Pompa Caricel . Oricum e scandal mare la Mitropolie,înaltul Teo este scandalizat și cere răstignirea poponautului spre disperarea lui Pompa care se vede descoperit pe unul din flancuri și încearcă tot felul de manevre printre care și băgarea la înaintare a unuia Purceanua specialist in diversiuni și dezinformari.,Ales bules la PSD POMPA.

  • Interesante poze puse de gruparea gay PSD de la Iasi. Oare pe la centru știu șefii ce aparaturii au ? Văd ca grupul de sodomiști pesediști e lărgit , are noi adepți. Unul e HAMdries ( cel care își cotonogea nevasta ) care lucreză la maternitatea CV semn ca grupul este precaut,im caz ca unul rămâne gravid le aranjează HAMdries un avort pe NV. Bai fratilor cum le aranjează MP-ul ( in detaliu ) ca sa nu fie descoperit e o mare artă. Sa se mai mire iesenii cum de pesedeaua ieseană a pierdut toate alegerile din 2019-2020? Când ești condus de personaje aflate pe invers care își bat joc de cele sfinte ( nu su nici un Dumnezeu ) nu ai cum face performante politice. Oricum PSD la Iasi este in moarte clinică cu toată creșterea de la nivel national.

  • Marcelus a mers din tun la Stanescu și ia spus : vezi nea Paulică eu sunt viitorul,sunt certitudinea. Primarii mă iubește,consilierii județeni mă iubește,consilierii municipali mă iubește,tinerii mă iubește ,femeile maciubrste uite acum și organizatia municipală mă iubește… toată lumea mă iubește mai puțin golanii aia de deportați puși de voi nu mă iubește. Eu sunt garanția și chezășia viitoarelor eșecuri pesedeeee la Iasi,am deja 4 consecutive dar nu mă las,sunt in formă ,am oameni buni precum vezi …. Offfff,offff,offff , ce mai vuet,ce mai freamăt !

  • asta e ăla care punea egal între mitropolie și parada gay ? nu cred ca el e gay, au fețe de p&osti atâta tot, pe ăștia nu-i Votează nici vecinii de pe scara

  • PSD o gasca de derbedei politici care una spun oamenilor si alta fac in realitate. Cum naiba sa fii atat de prostalau sa compari parada PRIDE cu pelerinajul la Sf Parascheva?? Acest kakanar autentic mai este inca membru PSD? Astia de la PSD si-au dat in petec. Oricum nu erau prea mult bagati in seama dar acum odata cu afirmatiile salbatecului cu probleme de orientare sexuala e mai mult decat evident ca CIUMA ROSIE PSD au devenit CIUMA GAY , Rusine derbedeilor politici.

  • Intradevar psd- istii alcatuiesc o haita de indivizi dereglati la cap in in consiliul local municipal, Biblia ne invata cand avem deaface cu astfel de indivizi sa ii lasam in voia lor pentru a savarsi pacate si mai mari,cu scopul de a le arata inutilitatea si lipsa de speranta. Asa si acesti consilieri PSD care si-au batut joc de crestinii pelerini. PSD in loc sa ii mustruluiasca ia omagiat in conferinte de presa si drept recompensa ia dus la Parlament si la meciul de fotbal. Asta inseamna ca au facut prozeliti si PSD agreaza aceste apucaturi.Pentru mine si alti crestini PSD IASI nu mai conteaza,nu mai vreau sa aud de indivizii astia.

  • zmue zmue la toti usr-istii din tara asta , neomarxisti, tradatori de tara, zxmue, atat merita usr-ul minus de la toti romanii, zmue la toti usr-istii dispareti sinteti la kurul vacii cazuti in sondaje

Adauga un comentariu