Actualitate

Narcisa Suciu, implicată într-un triunghi conjugal în tinerețe. Din acea relație a venit pe lume fiica ei, Daria

Publicat: 22 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Narcisa Suciu implicată într-un triunghi conjugal în tinerețe. Din acea relație a venit pe lume fiica ei Daria
Narcisa Suciu este o persoană Talentată, foarte deschisă, tranșantă și carismatică

Narcisa Suciu a recunoscut că a fost implicată într-un triunghi conjugal în tinerețe, din acea relație venind pe lume fiica ei, Daria. Cu o carieră muzicală impresionantă, artista are și o mulțime de povești de spus, fie din viața personală, fie din viața profesională. În prezent, Narcisa Suciu este căsătorită cu finlandezul Veikko Miettinen. Însă, cu mult timp înainte, solista a avut o relație pasională cu colegul ei de trupă, chitaristul Daniel Crăciun.

Talentată, foarte deschisă, tranșantă, carismatică, Narcisa Suciu are toate ingredientele pentru a atrage atenția. Însă dacă mai și povestește detalii din viața ei personală, atunci audiența este asigurată. Invitată la emisiunea lui Denise Rifai, Narcisa Suciu a vorbit, cu asumare, despre trecutul ei amoros, unul deloc banal, astfel apărând pe lume fiica sa, Daria.

Narcisa Suciu, implicată într-un triunghi conjugal în tinerețe

Pentru publicul din România și pentru iubitorii muzicii tradiționale, numele Narcisa Suciu rămâne un reper al artei vocale autentice. Narcisa Suciu are și o mulțime de povești de spus, fie din viața personală, fie din viața profesională. La emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” a reușit să le îmbine.

Toată lumea știe că artista, originară din Baia Mare, este căsătorită din anul 2010 cu finlandezul Veikko Miettinen. Însă, cu mult timp înainte, solista a avut o relație pasională cu colegul ei de trupă, chitaristul Daniel Crăciun, bărbatul cu care are și un copil, pe minunata Daria Crăciun (23 de ani). Lucrurile nu au fost însă foarte simple, căci în momentul în care cei doi s-au îndrăgostit, Daniel era căsătorit.

Așa a început un triunghi conjugal în care protagoniștii, Narcisa, Daniel și Amalia, soția acestuia, au trăit ceva vreme. Furiile, orgoliile și resentimentele s-au risipit, cu timpul, între cele două femei, iar acum au ajuns să aibă o relație civilizată și matură. Deși Daniel a divorțat, în cele din urmă, el și Narcisa nu s-au căsătorit și nici nu au mai continuat relația. Dar au rămas părinți uniți pentru fiica lor, Daria, acum în vârstă de 23 de ani.

Ce spune Narcisa Suciu despre relația cu „rivala”

Referitor la această poveste din tinerețe, Denise Rifai i-a adresat Narcisei Suciu o întrebare scurtă, dar apăsătoare: „Ați avut vreodată remușcări?”.

„În ceea ce privește această poveste, nu. Sunt convinsă că dacă lucrurile nu trebuiau să se întâmple așa, nu s-ar fi născut Daria. Îmi este foarte clar, ăsta este indicatorul meu. Pe de altă parte, acum, cu vârsta pe care o avem acum, și eu și Amalia (n.r. fosta soție a lui Daniel Crăciun) am ajuns să mergem la un concert al băiatului ei împreună, noi două și Daniel, și mi s-a părut un act de maturitate. Am fost bucuroasă să putem sta în același loc fără resentimente, fără să ne uităm urât una la cealaltă sau să ne vorbim urât”, a spus Narcisa Suciu.

Artista nu regretă că „s-a suprapus” peste căsnicia lui Daniel cu Amalia, deoarece consideră că nu ea i-a făcut promisiuni și, dacă lucrurile nu se întâmplau așa, n-ar mai fi existat Daria, fiica lor.

Adauga un comentariu