Cultural

Ce spune Narcisa Suciu despre relația cu fiica sa. ,,Trebuia să plece de acasă…”

Publicat: 21 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune Narcisa Suciu despre relația cu fiica sa. Trebuia să plece de acasă
Narcisa Suciu are o relație foarte bună cu fiica sa, dar preferă să își țină familia departe de ochii curioșilor.

Multă lume este dornică să afle ce spune Narcisa Suciu depre relația cu fiica sa. Artista este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și preferă să își țină familia cât mai departe de ochii curioșilor. Celebra cântăreață locuiește de mulți ani în Finanda împreună cu soțul ei și s-a reinventat pe plan profesional. Dincolo de celebritate, Narcisa Suciu ascunde o poveste de viață dureroasă. Iată ce spune artista despre suferințele din vremea adolescenței.

Ce spune Narcisa Suciu despre relația cu fiica sa

Narcisa Suciu este una dntre cele mai apreciate și discrete artiste din România. Aceasta a făcut furori cu vocea sa deosebită și piesele artistice pe placul publicului autohton. De ceva vreme, vedeta s-a retras din muzică și a plecat din țară. Artista locuiește de ani buni în Finlanda alături de bărbatul care i-a cucerit inima și se declară o femeie împlinită.

Narcisa Suciu are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei, dar se înțelege de minune și cu fiica sa, Daria, pe care o are dintr-o relație anterioară. Tânăra în vârstă de 24 de ani locuiește tot în Finlanda, însă s-a mutat împreună cu iubitul ei, iar în prezent studiază artele plastice. Cântăreața se mândrește cu fiica sa și se declară o mamă fericită.

„Am vrea să le dăm copiilor tot ce e mai bun. Am vrea ca ei să aibă tot ce noi n-am avut. Am vrea să nu-i auzim niciodată spunând că părinții mei n-au avut posibilitatea să… De ziua Dariei, în fiecare an, am încercat să-i fac un cadou care s-o surprindă și s-o bucure. La 14 ani i-am făcut contul ei în bancă și cardul ei. La 18 ani i-am luat mașină (un Seat albastru care i-a plăcut foarte tare)… Au mai fost tot felul de excursii, bijuterii, am făcut ce-am putut și ce-am știut mai bine.

A crescut copilul, trebuia să plece de acasă. Nu mi-a fost ușor, m-a apucat un plâns, iar bărbatu-meu m-a lăsat așa vreo 10 minute… E cu prietenul ei, care e un băiat pe care mama îl aprobă, e un băiat foarte fain, le-am zis că sunt norocoși că s-au găsit la 20 de ani fără dramă, locuiesc împreună, părinții lui o iubesc pe Daria.”, a declarat vedeta.

În prezent, Narcisa Suciu se bucură din plin de viața de familie alături de soțul ei în Finlanda, însă vine destul de des în România pentru a-i vedea pe cei dragi. Artista are o relație foarte bună cu fiica sa, Daria, de care este tare mândră.

Și celebra prezentatoare Andreea Berecleanu se înțelege de minune cu fiica sa, Eva Zaharescu, care face furori pe rețelele de socializare și se bucură de succes. De viața de familie se bucură și Octavia Geamănu. Vedeta are o căsnicie frumoasă și un băiețel superb de care este tare mândră.

Celebra artistă ascunde o mare suferință

Narcisa Suciu este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor și să nu fie implicată în scandalurile din lumea modenă. Vedeta ascunde o poveste de viață dureroasă. Artista și-a pierdut mama pe vremea când avea doar 17 ani, iar la 24 de ani și-a pierdut și tatăl. Suferințele au continuat, iar vestea morții fratelui ei a copleșit-o mult timp. Vedeta și-a pierdut oamenii dragi din cauza unei boli necruțătoare și a fost la un pas de depresie.

„Părinții mei s-au dus destul de devreme. Mama mea a murit când eu aveam 17 ani și ea avea 51, iar pe tata l-am pierdut când aveam 24 de ani. Cancer. Este cuvântul care pe vremea aia era o condamnare la moarte. Sunt zile în care nu îmi amintesc cum îi suna vocea. Sunt zile în care nu îmi amintesc cum arăta. Țin minte că avea niște zile în care se simțea rău, dar altfel dormea extrem de puțin, ea avea 4 copii. Se culca ultima și se trezea prima. Era foarte harnică”, a mărturisit cântăreața.

Narcisa Suciu a fost la un pas să își piardă viața după ce a făcut septicemie din cauza apendicelui. Vedeta a fost operată la timp, iar medicii au salvat-o. În pofida momentelor grele din plan personal, cântreața și-a păstrat optimismul și energia debordantă.

Narcisa Suciu are o relație foarte bună cu fiica sa, dar preferă să își țină familia departe de ochii curioșilor. Artista este extrem de disxcretă și vorbește rar despre omul din spatele celebrității. În prezent, vedeta se bucură de viața de familie și se declară o femeie împlinită alături de soțul ei.

Adauga un comentariu