Cancan ultimă oră

Nea Mărin, primele declarații după ce a fost confirmat cu SARS-CoV-2

Publicat: 05 sept. 2020
Nea Marin, infectat cu noul COVID-19

Nea Mărin, îndrăgitul coregraf de la Antena 1, a acceptat să ofere un interviu după ce s-a aflat că s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. În prezent, el este internat la Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș” și a vorbit foarte frumos de medicii pe care i-a întâlnit de când a fost diagnosticat cu boala ucigașă apărută în China.

Nea Mărin, primele declarații după ce a fost confirmat cu SARS-CoV-2

Marin Barbu, cunoscut în showbizul românesc drept nea Mărin, a aflat că a contractat COVID-19 după ce a petrecut mai multe zile la Techirghiol, o zonă în care s-au făcut recent filmări pentru show-ul “Poftiți pe la noi”, care urmează să fie difuzată la Antena 1. Conform primelor sale declarații după ce a fost depistat pozitiv, el a mers la Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”, iar medicii l-au internat imediat. După discuțiile purtate cu specialiștii, artistul de 61 de ani s-a liniștit și este convins că va ieși învingător din războiul cu dușmanul invizibil.

“Am mers direct la «Matei Balș», la camera de gardă. Acolo m-au văzut și m-au internet, dar, cinstit să fiu, m-am panicat puțin pentru că vezi toată lumea asta așa speriată. Dar în clipa în care am ajuns aici și i-am văzut pe toți oamenii aceștia «cosmonauți», m-am liniștit”, a declarat celebrul coregraf pentru jurnaliștii Observatorului de la Antena 1.

Nea Mărin va oferi mai multe detalii astăzi, 5 septembrie, în cadrul unei intervenii la Observatorul orei 19:00, care rulează la Antena 1. Printre vedetele implicate în noua producţie a trustului Intact se numără: Speak şi Ştefania, Alex Velea, Ruby, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu.

Tatăl Mădălinei Manole este internat în stare gravă la spital. Acesta este infectat cu noul coronavirus

Ion Manole, tatăl regretatei artiste Mădălina Manole, este internat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, infectat cu Coronavirus. El a fost intubat şi respiră ajutat de un ventilator mecanic. A ajuns joi la unitatea medicală unde trebuia intubat imediat, doar că la Secţia de Terapie Intensivă nu era niciun pat liber. Aşa că Ion Manole a fost nevoie să aştepte, într-o secţie a spitalului, eliberarea unui loc. În cele din urmă, lui Ion Manole i s-a oferit un loc la Terapie Intensivă, după ce starea unuia din pacienţii internaţi aici s-a îmbunătăţit şi a permis mutarea lui pe o altă secţie a spitalului.

Tatăl Mădălinei Manole, în vârstă de 77 de ani, respiră în acest moment ajutat de un ventilator mecanic, iar următoarele ore sunt critice pentru evoluţia stării sale de sănătate, spun medicii. Fiul său, Marian Manole, spune că simptomele au apărut brusc şi starea sa de sănătate s-a înrăutăţit de la o oră la alta. Şi Marian Manole a fost infectat cu Covid-19 şi a stat aproape două săptămâni internat în spital. La el, infecţia s-a manifestat mai uşor şi a trecut cu bine peste acest necaz.

„Sunt sigur că Mădălina și Bunul Dumnezeu o să aibe grijă de tata! Ca el să mai rămână aici,pe pământ! Dacă tata nu va rezista,asta i a fost soarta! Toți ne ducem cândva! Și vor fii împreună,acolo sus! Dar,tata e puternic! Toată viața lui a fost un luptător!”, este mesajul postat pe Facebook de fiul lui Ion Manole.

Pe 14 iulie, s-au împlinit 10 ani de când Mădălina Manole a murit. Solista de muzică uşoară s-a sinucis, la vârsta de 43 de ani.

Adauga un comentariu