Local

Nebunie la ultimul meci din Superligă! Stadionul din Copou va fi plin pentru partida dintre Poli Iași și Petrolul Ploiești

Publicat: 09 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nebunie la ultimul meci din Superligă Stadionul din Copou va fi plin pentru partida dintre Poli Iași și Petrolul Ploiești
În cazul unui egal, Politehnica Iași va juca la baraj contra unei echipe din Liga a doua

În urma victoriei de la Sibiu, ieșenii au mari șanse să rămână în Superligă, astfel că stadionul din Copou va fi plin la ultimul meci. Ieșenii primesc vizita celor de la Petrolul Ploiești, care sunt deja salvați de la retrogradare

Duminică, 12 mai, de la ora 21:30, se joacă meciul dintre Politehnica Iași și Petrolul Ploiești. Biletele la peluză și tribune vor fi gratis pentru ultima partidă din acest an, iar oficialii clubului se așteaptă ca stadionul să fie plin. Jucătorii lui Tony au o șansă uriașă să rămână în Superliga României, dacă vor câștiga în fața ploieștenilor.

Stadionul din Copou va fi plin la ultimul meci din Superligă

Stadionul „Emil Alexandrescu” are o capacitate de aproximativ 10.000 de locuri, iar ultima dată când a fost aproape plin a fost în meciul cu Rapid, din sezonul regulat, pe care ieșenii l-au câștigat cu scorul de 3-1. Jucătorii au nevoie de susținerea publicului la meciul cu Petrolul, având în vedere că lupta la retrogradare este una foarte strânsă. În fotbal, publicul este considerat al 12-lea jucător, iar acest lucru îl știe și Tony da Silva, care a cerut sprijinul fanilor.

„Băieții sunt pregătiți, este foarte bine că suntem la mâna noastră și depinde totul de noi. Am lăsat biletele gratuit, sperăm să avem un stadion plin care să împingă băieții de la spate. Vor fi distribuite tichete cu valoare 0, fiindcă așa este regulamentul, în funcție de numărul locurilor disponibile. Tot ce contează acum este să ne salvăm de la retrogradare și să sărbătorim cu toții împreună duminică seara”, a transmis Florin Briaur, managerul echipei Politehnica Iași.

Au început calculele pentru salvarea de la retrogradare

Toate meciurile ultimei etape se joacă de la aceeași oră. Botoșani, Voluntari, FC U Craiova, Dinamo și Poli Iași se luptă pentru un singur loc ce asigură salvarea de la retrogradare. În cazul unui egal cu Petrolul, ieșenii sunt siguri că vor juca la baraj cu o echipă din Liga a doua. Clasamentul ultimelor 5 clasate este următorul: Botoșani – 25 de puncte; Voluntari – 24 de puncte; Poli Iași – 24 de puncte; FC U Craiova – 22 de puncte; Dinamo – 22 de puncte. În cazul în care Poli Iași va fi la egalitate cu Botoșani sau Craiova, ieșenii au avantaj, deoarece în sezonul regulat au terminat peste cele două formații în clasament.

Iată variantele posibile pentru salvarea directă de la retrogradare. Poli Iași o bate pe Petrolul, iar Botoșani și Voluntari nu-și câștigă meciurile sau Poli Iași face egal cu Petrolul, iar Botoșani și Voluntari pierd în ultima etapă.

Stadionul din Copou va fi plin la ultimul meci al Politehnicii în acest sezon de Superligă. Ieșenii sunt foarte aproape de salvarea de la retrogradare după ultimul rezultat.

Adauga un comentariu