Cancan

Neti Sandu a dezvăluit motivul real pentru care nu are copii

Publicat: 25 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Neti Sandu a dezvăluit motivul real pentru care nu are copii
Marele regret al prezentatoarei horoscopului de la Pro TV rămâne acela de a nu avea copii

Cunoscuta prezentatoare a horoscopului de la Pro TV Neti Sandu nu are copii. După cum singură povestește, acesta este marele ei regret. Oricum, sunt rare momente în care Neti Sandu face dezvăluiri despre familie și viața personală.

De ani de zile o vedem pe Neti Sandu la Pro TV, dar foarte rar aceasta a vorbit despre viaţa personală. Iată că acum, cu sinceritate, aceasta povesteşte despre familia sa și care au fost motivele pentru care nu are copii.

Prezintă de ani buni horoscopul la Pro TV. Are acelaşi look de zeci de ani, are acelaşi zâmbet molipsitor şi aceeaşi iubire nemărginită pentru meseria sa. Dar cum este Neti Sandu dincolo de camerele de filmat? Iată așadar cum este omul Neti Sandu, nu jurnalistul…

Neti Sandu a dezvăluit de ce nu are copii

Cu sinceritate, vedeta de la Pro TV a vorbit despre viaţa personală. Se pare că are un mare regret, acela că nu are copii. Şi-a deschis sufletul şi a dezvăluit care sunt motivele pentru care nu a devenit mamă.

„Sincer, îmi pare rău că nu am copii, dar la tinereţe mă gândeam că va fi greu să-i fac. Acum constat că era bine să fi avut. Resimt că nu îi am, dar în tinereţe nu am fost în stare să-i fac, nu că n-aş fi putut. Am considerat că nu era momentul şi cred că aş fi greşit foarte tare cu educaţia lor. Foarte târziu am aflat cum trebuie să creşti un copil. Eu vin dintr-o perioadă în care lucrurile stăteau cu totul altfel faţă de cum sunt acum. Atunci nu aveam acces la nimic”, a declarat Neti Sandu.

Însă chiar dacă nu are copii, prezentatoarea de la Pro TV are o familie alături de care este foarte fericită. Neti Sandu are o soră şi două nepoate de care este foarte ataşată. Una dintre cele două fete are, la rândul său, o fetiţă. Astfel, Neti Sandu se poate bucura de o familie numeroasă, având chiar şi o strănepoată.

Înainte de Pro TV, Neti Sandu a fost bibliotecară

Pe Neti Sandu o cunoaște toată lumea grație rubricii Horoscop pe care o prezintă de ani de zile la Pro TV. Însă, puțini știu ce meserie a practicat aceasta înainte de a deveni cunoscută la televiziunea din Pache Protopopescu. Neti Sandu a dezvăluit că a fost bibliotecară. Ea a lucrat, timp de 18 ani, la un institut de proiectări și arhitectură.

„Înainte să lucrez la PRO TV am fost bibliotecară la un institut de proiectări și arhitectură. 18 ani. Și cu 25 la PRO fac niște ani”, spunea Neti Sandu într-un interviu.

Astfel, dincolo de profesionalismul său, Neti Sandu rămâne cu marele regret că nu are copii.

Adauga un comentariu