Titlurile zilei

Nici în filme nu vezi așa ceva! Un bărbat din Iași și-a făcut sora amantă, iar, în timp ce se iubea cu ea, a fost prins de soție! Ce a urmat întrece orice limită (EXCLUSIV)

Publicat: 10 iun. 2022
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Nici în filme nu vezi așa ceva Un bărbat din Iași și-a făcut sora amantă iar în timp ce se iubea cu ea a fost prins de soție Ce a urmat întrece orice limită EXCLUSIV
Doi ieșeni, frate și soră, vor fi nevoiți să dea ochii cu judecătorii, fiind acuzați de incest

Un individ din județul Iași este acuzat că și-a făcut sora amantă. De altfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași i-au trimis ieri în judecată pe amândoi. Așadar, Costică Benone Răileanu și Elena Răileanu vor fi nevoiți să dea acum explicații în fața magistraților, sub acuzația de incest. Întreg scandalul a izbucnit după ce nevasta ieșeanului i-a prins în fapt pe cei doi amorezi.

Nici în filme nu vezi așa ceva! Un bărbat din Iași și-a făcut sora amantă, iar, în timp ce se iubea cu ea, a fost prins de nevastă. În urma incidentului, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași i-au trimis ieri în judecată pe amândoi.

Așadar, Costică Benone Răileanu și Elena Răileanu vor fi nevoiți să dea acum explicații în fața magistraților, sub acuzația de incest. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, judecătorii vor asculta ce au de spus toate părțile implicate în scandalul sexual, pentru a putea lua o decizie în acest caz. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Scandal sexual de proporții: un individ din Iași și-a făcut sora amantă!

Oamenii legii au susținut că Elena Răileanu (46 de ani) și Costică Benone Răileanu (48 de ani) au intrat în vizorul lor înainte de a izbucni în România pandemia de Covid-19. Mai exact, anchetatorii susțin că frații din localitatea ieșeană Probota au fost luați la ochi la finele lunii august 2019.

„În cauză s-a reţinut că, pe data de 26 august 2019, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, inculpaţii C.B.R. şi E.R. (frate şi soră) au întreținut un raport sexual normal, consimţit, la domiciliul lui C.B.R. din comuna Probota. Cei doi au fost surprinşi în timpul raportului sexual de către soţia inculpatului şi, ulterior, de către concubinul inculpatei”, a declarat ieri Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Ieșenii Costică Benone Răileanu și Elena Răileanu, acuzați acum de incest

Scandalul a izbucnit la scurt timp după ce Costică Benone Răileanu și Elena Răileanu au fost prinși în fapt de nevasta ieșeanului, dar și de concubinul femeii. Chemați la audieri de către anchetatori, cei doi frați din comuna Probota, județul Iași, au recunoscut comiterea faptei. De altfel, aceștia au avut și o explicație pentru tot ce s-a întâmplat.

„Pe parcursul cercetărilor, inculpaţii au recunoscut comiterea faptei, punând comportamentul lor pe seama consumului în exces de băuturi alcoolice. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti definitive”, a adăugat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, Dragoș Bordianu.

Acum, bărbatul din Iași acuzat că și-a făcut sora amantă va fi nevoit să dea explicații în fața judecătorilor, ca, de altfel, și ruda lui.

Comentarii
  • Oligofreni crescuți în mlaștina Prutului, specimene care fac mitinguri LGBTQ, susținătorii AUR, votanții lui Șoșoacă.

  • Ce scârboșenie…Se invocă băutura că fiind de vina…Dar nu mai beți, daca nu reușiți să vă struniți pornirile animalice…Doamne,ce specimene de oameni trăiesc printre noi!
    Creiere formolizate de atâta alcool…
    La țară nu are lumea bani,dar de băutură și țigări se găsesc! În pana mea de ordinari odioși…

  • te autocontrazici , nu aur vrea asemenea chestii daca tot vb de artide vezi-ti de usrpsdpnl tau. dar nu asra e problema… [roblema e ca pe tine te depaseste .stai banca ta ca nu esti de foos cu nimi cu asa ,,marfa”

Adauga un comentariu