Cultural

Nico Matei radiază de fericire de când este bunică. Ce spune artista despre ginerele ei

Publicat: 09 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nico Matei radiază de fericire de când este bunică. Ce spune artista despre ginerele ei
Nico Matei are o relație foarte bună cu fiica sa și se bucură din plin de rolul de bunică.

Nico Matei radiază de fericire de când este bunică. Îndrăgita cântăreață are doar cuvinte de laudă pentru fiica ei, Alexandra, care i-a dăruit de curând un nepoțel. Artista se declară o mamă și o bunică împlinită și se dedică vieții de familie. Deși este extrem de discretă când vine vorba de planul personal, Nico Matei a oferit câteva detalii surprinzătoare despre bărbatul care îi este alături fiicei sale. Iată ce spune artista despre ginerele ei.

Nico Matei radiază de fericire de când este bunică

Nico Matei este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Artista cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă cu vocea deosebită și energia debordantă. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 53 de ani și se declară o femeie împlinită. Nico Matei a devenit de curând bunica unui băiețel superb pe nume Mathias, însă cântăreața îl alintă cu alt nume. Vedeta petrece mult timp cu nepoțelul ei și cu fiica sa, Alexandra, de care este tare mândră.

,,Nu mai pot de dragul lui. Când îl văd îmi vine să leșin. E mult mai puternică iubirea de nepot decât cea de copil. Doamne. Pe cuvânt. (…) În ziua în care eu am împlinit 53 de ani, cel mic a împlinit o lună. Pentru că fiica mea l-a născut pe 1 ianuarie, de Sfântul Vasile. Vreau să spun că toată viața mea eu soțului meu îi spun în casă așa: ‘Vasile, adu-mi nu știu ce, Vasile… Mie la teatru mi se spune Vasilica. (…) Ca să vezi, Dumnezeu, cum s-a atras numele acesta. I-am spus și fiicei mele, Alexandra: ‘Mami, l-ai născut pe Vasile.”, a declarat artista.

Nico se înțelege de minune cu fiica sa, Alexandra Matei, care a devenit de curând mamă. Fiica vedetei mai are grijă și de doi băieți gemeni, pe care îi are soțul ei dintr-o relație anterioară. Nico are doar cuvinte de laudă pentru ginerele ei și se declară o femeie împlinită. O altă artistă celebră care se bucură din plin de viață și nu ține cont de vârstă este Diana Bișinicu. Aceasta și-a revenit spectaculos după divorț și se dedică în prezent fiicei sale.

Ce spune cântăreața despre ginerele ei

Nico Matei are o relație foarte bună cu ginerele ei, de care este tare mândră. Bărbatul a mai trecut printr-un mariaj eșuat, însă esete un soț devotat și o răsfață pe actuala parteneră. Acesta și Alexandra Matei se dedică împreună creșterii gemenilor pe care bărbatul îi are din relația anterioară, dar și micuțului Mathias, pe care îl au împreună. Recent, Nico Matei a oferit câteva detalii inedite despre fiica sa și ginerele ei.

,,Nu vreți să știți cum este băiatul acesta. Este ,,Jos, pălăria”. Este un bărbat de nota 10. O iubește foarte mult și își iau cafeluța în fiecare dimineață și se giugiulesc. Și, mă rog la Dumnezeu să rămână așa. Ei stau la București. Andra și acum face naveta la Ploiești. Merg și eu, dar mai vin și ei la noi. Mai am și eu nevoie de câte ceva. (…) Cu botezul deocamdată, nu știm. Posibil luna mai, dar nu au stabilit nimic. Băiețelul este prea mic, să mai crească.”, a declarat celebra cântăreață.

Nico Matei are o relație foarte bună cu fiica sa și se bucură din plin de rolul de bunică. Artista are doar cuvinte de laudă și pentru ginerele ei, un soț și un tată devotat. Cântăreața se bucură de succes în carieră, iar pe plan personal se declară o femeie împlinită.

Adauga un comentariu