Cancan ultimă oră

Nicole Cherry a răbufnit pe Instagram, după ce a fost criticată! Cum a reacționat artista

Publicat: 03 apr. 2022
Nicole Cherry a răbufnit pe Instagram după ce a fost criticată Cum a reacționat artista
Nicole Cherry a devenit mama în urmă cu doar câteva luni

Nicole Cherry a devenit mama în urmă cu doar câteva luni, însă a revenit rapid la formele de dinainte de sarcină. Viața ei s-a schimbat în mod radical de când a venit pe lume micuța sa fetiță, și-a schimbat look-ul și pare că a devenit și mai îndrăzneață în ceea ce privește stilul vestimentar.

Fanii artistei nu au putut să nu observe acest lucru și nu s-au abținut din a face remarci pe baza acestui subiect.

Nicole Cherry a atras atenția fanilor ei după ce s-a afișat în mediul online într-o ținută mai îndrăzneață decât cum și-a obișnut fanii până în acest moment. În cea mai recentă fotografie postată de cântăreață pe rețelele de socializare, a ales să poarte un costum în carouri format din pantaloni și sacou și, piesa care a atras, de fapt, atenția internauților a fost sutienul pe care l-a purtat pe dedesubt, pentru că artista nu a mai optat pentru nicio haină în plus.

Nicole Cherry, în vizorul fanilor

După ce Nicole Cherry a postat imaginea în care purta doar sutien și sacou în partea de sus, fanii s-au aprins și au existat câteva reacții care au deranjat-o pe artistă, motiv pentru care nu s-a sfiit să reacționeze pe InstaStory și să le transmită un mesaj tuturor celor care au criticat-o în urma ținutei sexy pe care a ales să o poarte.

„Am citit câteva comentarii pe Facebook…Mare tragedie că m-au văzut în sutien”, a fost mesajul pe care l-a postat artista pe rețelele de socializare.

Ce a deranjat-o pe artistă?

Printre zecile de comentarii pozitive, Nicole Cherry a primit și câteva critici din partea internauților. Aceștia s-au legat de felul în care s-a îmbrăcat, spunând că a început să urmeze mulțimea de vedete care arată din ce în ce mai mult pe rețelele de socializare.

Artista nu a lăsat lucrurile la voia întâmplării, așa că a reacționat printr-un mesaj pe Instagram.

„Nu e de ajuns că e țara noastră pline de greble, ai mai apărut și tu”, „Nicole, umblă puțin la ținută în rest ești ok!”, sunt comentariile care au scos-o din minți pe Nicole Cherry.
Adauga un comentariu