Cancan ultimă oră

Nicole Cherry, nerăbdătoare de venirea pe lume a Anastasiei! Cum decurg ultimele pregătiri: „Nu mai pot, m-am topit”

Publicat: 30 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nicole Cherry nerăbdătoare de venirea pe lume a Anastasiei Cum decurg ultimele pregătiri Nu mai pot m-am topit
Nicole Cherry și Florin Popa formează un cuplu de aproximativ trei ani de zile și au devenit părinți în luna noiembrie a acestui an

Nicole Cherry urmează să devină mamă pentru prima dată în luna decembrie a acestui an.

Nicole Cherry trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. La aproape 23 de ani, celebra cântăreață urmează să devină mamă pentru prima dată. Momentul este extrem de așteptat de întreaga familie, dar în special de artistă. Ultimele pregătiri sunt în toi, iar Nicole Cherry este nerăbdătoare pentru venirea pe lume a Anastasiei, care ar urma să aibă loc în luna decembrie.

Nicole Cherry a distribuit cu fanii ei de pe Instagram un videoclip în care le prezenta câteva dintre hăinuțele fetiței, pregătite deja pentru venirea ei pe lume. Vedeta s-a mirat de cât de micuțe sunt hăinuțele Anastasiei și a fost copleșită de emoții.

„Nu știu dacă vă dați seama cât sunt de mici. Nu mai pot, m-am topit”, a povestit Nicole Cherry pe pagina sa de Instagram.

Nicole Cherry a spus DA! Primele declarații despre cererea în căsătorie: „Chiar nu mă așteptam”

Nicole Cherry și Florin Popa formează un cuplu de aproximativ trei ani de zile și urmează să devină părinți în luna decembrie a acestui an.

Celebra cântăreață a intrat în ultimul trimestru de sarcină și așteaptă cu nerăbdare să își țină strâns în brațe fetița. Viitoarea mămică a împărtășit recent cu fanii de pe Instagram un moment foarte special din viața ei.

Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, căruia i-a răspuns cu un mare DA.

Totul s-a întâmplat în timpul unei cine romantice, la munte, iar  Nicole Cherry  a făcut primele declarații despre acest moment emoționant.

„A fost ceva extrem de simplu, cumva așteptat mai ales fiind și însărcinată, toată lumea se aștepta că vine și momentul ăsta. A fost într-un moment surprinzător pentru mine, chiar nu mă așteptam.

A fost ceva spontan, eram în drum spre munte, am zis că o să luăm cina împreună, am zis să ne sărbătorim că mai e puțin și vine fetița, și uite

că a venit și inelul. Cumva mă așteptam că se va întâmpla la un moment dat, dar nu mă așteptam fix în momentul ăla”, a declarat Nicole Cherry.

Adauga un comentariu