Cancan

Nicole Cherry și fetița ei au fost externate din spital! Iată ce a postat proaspăta mămică pe Instagram

Publicat: 01 dec. 2021
colaj cu nicole cherry însărcinată
Celebra cântăreață, în vârstă de 22 de ani, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

Nicole Cherry și micuța Anastasia au fost externate din spital. Vedeta a postat pe Instagram o fotografie emoționantă, cu surpriza pregătită de logodnicul ei.

Celebra cântăreață, în vârstă de 22 de ani, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Imediat după ce a născut, vedeta a declarat că totul a decurs așa cum trebuie, iar ea și Anastasia sunt bine. Proaspetei mămici îi este greu să descrie în cuvinte bucuria pe care o simte, atunci când își privește copilul, însă a încercat să le transmită fanilor din entuziasmul său.

„E minunată. Nu că e a mea, dar e minunată! M-am topit, nu mai pot după ea! Doamne, ce frumos! Vă mulțumim pentru mesaje, am primit enorm de multe. Vă mulțumim pentru toate gândurile bune și ne vedem curând!”, a transmis Nicole Cherry, pe pagina ei de Instagram.

nicole cherry și anastasia
Nicole Cherry a născut o fetiță perfect sănătoasă.

Nicole Cherry, imagine emoționantă pe Instagram, alături de fetița ei: „Vă mulțumim pentru mesaje”

Nicole Cherry s-a emoționat până la lacrimi, când a văzut că logodnicul ei i-a pregătit o surpriză inedită. Acesta a decorat dormitorul cu baloane roz și flori. Proaspăta mămică nu a ezitat nicio clipă să le arate fanilor de pe Instagram cadrul feeric. În dreptul fotografiei, a scris următorul mesaj: „Vă mulțumim pentru mesaje”, în semn de apreciere pentru toate cuvintele frumoase, pe care le-a primit de la urmăritorii ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Mesajele fanilor nu au întârizat să apară. Aceștia au felicitat-o și i-au urat micuței Anastasia să fie sănătoasă și fericită.

„Doamneee nu-mi vine să cred, te ştiu de când aveai 4 anişori, iar acum ai propriul tău copil, ce repede trec anii…felicitări pt toată evoluţia ta frumoasă, pt omul care ai devenit, să îţi trăiască micuţă, să fie sănătoasa”, este mesajul unuia dintre următorii lui Nicole Cherry.

„Felicitări,mămica frumoasă!!! Să vă trăiască bebelina şi să vă aducă numai bucurii”, a mai spus un altul.

„Să îți trăiască. Bine ai venit Anastasia. Mult noroc și numai succese sa întâlnești, alături de tine Nicole!”, a adăugat un fan.

De ce nu s-a căsătorit Nicole Cherry până acum?

Multă lume credea că Nicole Cherry urma să facă cununia civilă înainte să nască. Însă, chiar dacă ea și Florin locuiesc împreună de mulți ani, căsătoria nu a reprezentat o prioritate pentru ei.

Este cert că acest lucru se va întâmpla, însă vedeta vrea să arate impecabil când va păși în fața altarului. Până atunci, Nicole Cherry așteaptă să revină la silueta de dinainte de sarcină.

”Amândoi ne-am dorit să fim părinți. Nu suntem căsătoriți, dar nu a fost o frână asta. Vreau să fac cununie, dar nu acum. Eu îmi doresc să am o rochie … să revin la forma mea inițială, vreau să fac mai multe lucruri înainte. Nu țin la chestia asta neapărat, că trebuie să fie. E frumos s-o faci, dar asta nu înseamnă că te împiedică cu ceva”, a dezvăluit Nicole Cherry la Xtra Night Show.

nicole cherry lângă pătuțul fetiței sale
Nicole Cherry vrea să arate într-o formă de zile mari la nunta ei.

Cum a anunțat Nicole Cherry că este însărcinată

Chiar dacă Nicole Cherry a declarat, în repetate rânduri, că își dorește să devină mamă, vestea că este însărcinată a fost o surpriză pentru toată lumea. Anunțul a fost făcut chiar de artistă, pe rețelele de socializare. Ea a postat un mesaj emoționant, dedicat iubitului ei, dar și copilului ce va veni pe lume.

”Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, a scris Nicole Cherry.

nicole cherry la baby shower
Nicole Cherry a pregătit o petrecere, înainte ca fetița ei să vină pe lume.
Adauga un comentariu