Cancan ultimă oră

Nicoleta Dragne s-a despărțit din nou de partenerul ei, după ce tot ea a spus că sunt extrem de fericiți împreună

Publicat: 27 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nicoleta Dragne s-a despărțit din nou de partenerul ei după ce tot ea a spus că sunt extrem de fericiți împreună
Nicoleta Dragne a anunțat că s-a despărțit din nou de tatăl copilului ei

Nicoleta Dragne a anunțat că s-a despărțit din nou de tatăl copilului ei. În urmă cu doar trei luni spunea că s-au împăcat și că sunt extrem de fericiți împreună, iar acum lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. De la ce ar fi pornit, de fapt, totul.

Nicoleta Dragne părea extrem de fericită alături de partenerul ei de viață. Însă, după mai multe discuții purtate, cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite. Ba chiar mai mult, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! susține că păstrează legătură doar de dragul celui mic.
În cadrul unui interviu, vedeta a spus de la ce au pornit discuțiile și cum au ajuns în acest punct critic al relației lor.

Nicoleta Dragne s-a despărțit din nou de tatăl copilui ei

Nicoleta Dragne și partenerul ei s-au despărțit prima dată în vară. Cei doi păreau că nu se mai înțeleg deloc, după ce a apărut pe lume băiețelul lor. Însă, la puțin timp după, au decis să își mai acorde o șansă.

Lucrurile au fost liniștite pentru o perioadă, însă acum au intervenit din nou alte probleme. Mai exact, Nicoleta a anunțat că s-a despărțit de iubitul ei și vrea să se focuseze mult mai mult pe educația celui mic.

De asemenea, fosta concurentă de la Bravo, ai Stil! a adăugat faptul că, la momentul actual, se află în relații foarte bune cu fostul ei partener și că păstrează o legătură decentă de dragul copilului.

„Noi suntem în relații foarte bune. Așa am fost din totdeauna. De când am hotărât să ne despărțim am spus că vom păstra o relație frumoasă de prietenie pentru că trebuie, avem un copil împreună și e normal. (…) Părinți prieteni, cam acolo se rezumă treaba. Eu spun cum stau lucrurile acum. Vorba aia ‘să nu spui niciodată niciodată’, a declarat Nicoleta Dragne la Antena Stars.

Are un copil cu fostul soț al Mădălinei Pamfile

Nicoleta Dragne a recunoscut că tatăl copilului ei este fostul soț al Mădălinei Pamfile. Ea l-ar fi cunoscut pe Bruno Vlad la trei ani de la divorț și nu ar fi interesat-o de fostele sale partenere de viață.

„Da, este fostul soț al Mădălinei. Eu nu o cunosc pe ea în afara emisiunii. Nu mi-am dat seama dacă e vreo tensiune între noi. Nu văd de ce ar fi o tensiune. Ei au fost căsătoriți acum mulți ani. Nu e ca și cum eu am intervenit în relația lor. L-am cunoscut la 3 ani de la divorț. Să zici că rămâne chestia aia românească, să aibă boală pe viitoarea? Eu am avut foști iubiți, dar nu m-a interesat niciodată femeile cu care ei au fost după mine”, a mai transmis ea.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Adauga un comentariu