Cancan

Lora, ipostaze nud pe rețelele de socializare. În ce scandaluri a fost implicată frumoasa cântăreață 

Publicat: 03 ian. 2022
Lora nud
Lora și-a surprins fanii după ce s-a afișat în ipostaze nud pe rețelele de socializare.

Mândră de formele ei perfecte, Lora s-a afișat în ipostaze nud pe rețelele de socializare. Mereu dezinvoltă și îndrăzneață, vedeta nu a ezitat să își etaleze fizicul de invidiat în ținute extrem de sexy. Artista atrage privirile tuturor la evenimentele mondene, iar fotografiile din mediul online au un număr impresionant de urmăritori. 

Dincolo de celebritate și de aprecierea publicului, Lora a provocat controverse în lumea mondenă, iar relațiile sale amoroase au propulsat-o în atenția tuturor. Iată în ce scandaluri a fost implicată frumoasa cântăreață.

Lora, apariții nud controversate

Lora este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Frumoasa cântăreață se menține în formă și se afișează în ipostaze provocatoare pe rețelele de socializare. La vârsta de 39 de ani, aceasta arată spectaculos și se bucură de aprecierea tuturor.

Dincolo de celebritate și de cariera de succes pe scena muzicală românească, vedeta câștigă sume impresionante din propria imagine. În trecut, Lora a pozat pentru mai multe reviste, însă a refuzat propunerea celor de la Playboy. 

Artista a cerut o sumă fabuloasă celebrei publicații, care nu a fost dispusă să îi ofere vedetei atâția bani. Cu toate acestea, Lora a recunoscut că a pozat pentru alte reviste la fel de celebre, fiind adepta ipostazelor provocatoare.

„Am fost de două ori copertă FHM. Mi-a plăcut genul ăla de senzualitate pe care-l promovează. Mi s-a propus şi din partea celor de la Playboy.

Cântam într-un piano bar şi mie îmi place să mă joc cu sezualitatea şi talentele artistice. Îmi plac contrastele. Eram în piano bar şi eram mai sexoasă aşa, ruj roşu, rochie neagră mulată… M-am aşezat picior peste picior peste un scaun, mi s-a dat microfonul şi am cântat „Sam Brown – Stop.” Mereu caut privirile alea… Uau! Am cerut un milion de dolari şi n-aveau bani atunci.”, a declarat Lora.

În prezent, artista se afișează în ținute incendiare în mediul online, iar fotografiile sale sunt extrem de apreciate de admiratori. Lora nu ține cont de vârstă și atrage privirile tuturor ori de câte ori apare în public.

O prezență la fel de provocatoare la evenimentele mondene este și colega ei de breaslă, Andreea Bănică. Frumoasa blondină a pozat în trecut în celebra revistă Playboy, iar pictorialul sexy i-a adus și mai multă celebritate. 

Ce spune frumoasa cântăreață despre scandalurile în care a fost implicată

Lora a fost în trecut protagonista unor scandaluri de amploare după ce au apărut în presă mai multe zvonuri. Se pare că relația pe care o are cântăreața cu Ionuț Ghenu a declanșat de la început controverse. 

Lora a fost acuzată că i-a „furat” iubitul Doiniței Oancea, cu care era prietenă de mai mult timp. Ionuț Ghenu și Doinița Oancea au avut o relație, însă bărbatul s-a îndrăgostit iremediabil de frumoasa Lora. 

Mai mult, Ionuț Ghenu era la vremea respectivă impresarul Lorei, fapt care a dus la o apropiere rapidă între cei doi. După ce și-au asumat în public povestea de dragoste, în presă a izbucnit un scandal de proporții. 

Doinița Oancea a acuzat-o pe cântăreață că i-a distrus relația. La rândul ei, Lora a negat faptul că ar fi fost prietenă cu actrița, precizând că nu se simte vinovată cu nimic. Între cele două artiste există o relație tensionată și se evită ori de câte ori se întâlnesc la evenimentele mondene.

„Fiecare reacționează la durere. Mi-am păstrat cât de cât creierii și nu am început să scot eu armele. M-am mai întâlnit cu ea la vreo două evenimente. Nu vorbim dacă ne vedem.

E foarte greu. (…) Dacă mâine Ionuț se îndrăgostește de o prietenă de-ale mele, eu niciodată nu o să fiu omul care să lovească în cineva care s-a îndrăgostit de altcineva.

Nu, ea nu a fost prietena mea. Când ea a spus că nu am fost prietenele cele mai bune a fost prea târziu, când deja răul a fost făcut.

Eu atunci eram divorţată. Într-adevăr, e o chestie acolo, care încă mă deranjează. Simt că mi s-a făcut o super mare nedreptate, că oamenii se întâlnesc, se înţeleg, se despart, o iau de la capăt cu alte persoane şi că asta este fix treaba lor.”, a mărturisit cântăreața.

În pofida scandalurilor în care a fost implicată, Lora trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ionuț Ghenu. Cei doi sunt împreună de patru ani și au planuri de viitor. 

Lora și-a surprins fanii după ce s-a afișat în ipostaze nud pe rețelele de socializare. Dincolo de controversele provocate în spațiul public și de relațiile amoroase tumultoase, vedeta se bucură de celebritate și se declară o femeie împlinită. Aceasta se menține în formă și reușește să îmbine perfect planul personal cu cel profesional. 
Adauga un comentariu