Prima pagină » Cultural » Niculina Stoican a vorbit deschis despre cele două persoane care i-au făcut rău. “Doar când îmi amintesc mi se strânge sufletul!”

Niculina Stoican a vorbit deschis despre cele două persoane care i-au făcut rău. “Doar când îmi amintesc mi se strânge sufletul!”

22 apr. 2024, 08:43,
în Cultural

Cunoscuta cântăreață de muzică populară, Niculina Stoican, a ales să vorbească deschis despre experiențele dificile din viața sa, dezvăluind faptul că două persoane care i-au făcut rău.

Deși nu a oferit detalii specifice despre natura răului suferit, mărturia sa a stârnit curiozitatea și compasiunea publicului.

Niculina Stoican a fost invitata Cristinei Șișcanu la emisiunea sa, unde a făcut o serie de dezvăluiri emoționante. Cunoscuta interpretă de muzică populară a vorbit deschis despre cele două persoane care i-au provocat cele mai mari suferințe în viață.

Niculina Stoican a vorbit deschis despre cele două persoane care i-au făcut rău

Deși Niculina Stoican a ales să nu dezvăluie identitatea celor două persoane care i-au provocat suferință, a oferit totuși detalii despre natura răului suferit.

Potrivit declarațiilor sale, una dintre aceste persoane i-a cauzat probleme pe plan profesional, afectând probabil cariera sa artistică. Cealaltă persoană a avut un impact negativ asupra vieții sale personale, mai precis asupra relației cu soțul său.

Mărturia artistei a stârnit compasiunea publicului, care a dorit să afle mai multe despre experiențele dificile prin care a trecut Niculina Stoican. Deși a ales să le ierte, Niculina Stoican declară că nu va putea uita niciodată răul provocat de cele două persoane. Artista este convinsă că, la un moment dat, aceștia vor plăti pentru faptele lor.

„Există două persoane care mi-au făcut mult rău în viață. Două sunt. Nu le pot spune, dar sunt două pe care le-am iertat pentru că așa este creștinește, dar nu voi uita niciodată ce mi-au făcut. Una are legătură cu soțul meu și cealaltă este pe latură profesională. Foarte mult rău. Mult rău. Poate că la un moment dat voi spune, dar implică atâtea momente pe care eu le-am clasificat ca fiind frumoase și din care cei care vin după mine au ce învăța, încât am zis că răul care mi-a fost făcut și pe care eu îl știu și l-am simțit, va fi plătit așa cum trebuie de Univers, nu din a spune eu ce mi s-a făcut. Sunt două persoane de care doar când îmi amintesc mi se strânge sufletul. ”, a declarat Niculina Stoican.

Niculina Stoican se ferește de conflicte

Deși a fost implicată recent în diverse controverse, inclusiv o dispută cu Constantin Enceanu, Niculina Stoican dorește să se distanțeze de conflicte.

Artista nu dorește să se implice în scandaluri și preferă să se concentreze pe cariera sa muzicală.

„Pentru că sunt atâtea spectacole extraordinare făcute de instituții pe vremea când eram eu manager, acum nu mai sunt manager, dar instituția este capabilă să meargă mai departe. și să facă lucruri frumoase și să înceteze cu aceste discuții și conflicte care nu își au niciun rost și nu onorează sub nicio formă”, a mai spus interpreta de muzică populară.

Conflictul dintre Niculina Stoican și Constantin Enceanu s-a finalizat în instanță, unde Enceanu a obținut o victorie.

Invitată recent în cadrul unui podcast, Niculina Stoican a vorbit deschis despre cele două persoane care i-au făcut rău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *