Cancan

Niculina Stoican, dezvăluiri despre unele mesaje neștiute. Ce a spus artista despre legătura cu Petrică Mâţu Stoian

Publicat: 04 ian. 2022
Niculina Stoican mesaje
Niculina Stoican a dezvăluit că Petricâ Mâțu Stoian îi transmite mesaje în vis

Recent, artista populară Niculina Stoican a făcut referire la anumite mesaje pe care le primește de la regretatul interpret Petrică Mâțu Stoian. Artista susține că l-a visat pe fostul ei coleg de scenă care i-a transmis să nu uite de înțelegere. Totodată, Niculina Stoican a mai spus că s-a simțit foarte ofensată de ceea ce a spus despre ea impresarul Doru Gușman.

Artistul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian a murit în data de 6 noiembrie 2021, la vârsta de 61 de ani. Regretatul interpret și Niculina Stoican au fost colegi la Ansamblul Folcloric „Maria Tănase”. După decesul artistului, au apărut unele declarații potrivit cărora el și Niculina Stoian ar fi avut un conflict, lucru ce a fost susținut chiar de impresarul lui, Doru Gușman. În replică, Niculina Stoican a făcut unele dezvăluiri despre legătura dintre ea și Petrică Mâțu Stoian.

Niculina Stoican, acuzată de impresarul lui Petrică Mâțu Stoian

Impresarul lui Petrică Mâțu Stoian, Doru Gușman, a mărturisit de curând că solistul nu ar fi avut o relație bună cu Niculina Stoican. Mai mult, impresarul a mai spus că bunul său prieten ar fi ieșit la pensie din cauza colegei sale de la Ansamblu. Pe de altă parte, Niculina Stoican, manager al Ansamblului, a povestit faptul că a avut o relație specială cu Petrică Mâțu Stoian, mai ales că făceau parte din aceeași breaslă și lucrau împreună foarte bine..

„Eu nu am fost niciodată prietenă nici cu Enceanu, nici cu Steliana Sima și nici cu Mariana Ionescu. Noi suntem colegi și asta nu înseamnă că nu îi prețuiesc pentru ceea ce sunt ei, pentru faptul că facem parte din aceeași generație. Nu ne-am vizitat niciodată, dar asta nu înseamnă că este greșit. Nu-mi trăiesc viața ca să mulțumesc pe cineva, că nu am de ce. Eu sunt foarte stăpână și foarte corectă pe ceea ce spun și îmi susțin sentimentele și ceea ce sunt și nu am nimic de ascuns. Ei sunt colegii mei, nu au fost niciodată prietenii mei”, a spus Niculina Stoican într-un interviu la Pro TV.

Niculina Stoican primește mesaje de la Petrică Mâțu Stoian

În plus, recent, Niculina Stoican a făcut o serie de dezvăluiri despre relația puternică pe care a avut-o cu Petrică Mâțu Stoian. Totodată, ea a mărturisit faptul că l-a visat pe solistul de muzică populară, transmițându-i chiar și un mesaj.

„Relația mea cu Petre a fost de cu totul altă natură. O relație bazată în primul rând pe locul în care ne-am născut. Noi împreună eram o forță și cream atâtea invidii și atâtea răutăți, că au fost atâția colegi în jurul nostru care nu au făcut nimic altceva toată cariera lor decât să ne despartă, să ne dea la o parte, să nu mai fiu eu, să vină altcineva. Este liberul arbitru, este legea supraviețuirii, ca-n junglă. Cine poate oase roade, cine nu nici carne moale. Eu nu aveam nevoie și nici el. Nu aveam nevoie unul de celălalt să ne susținem pe scenă. Noi eram o forță și separat. Noi am avut o înțelegere pe care eu am respectat-o cuvânt cu cuvânt. L-am și visat și mi-a spus: să nu uiți de înțelegere”, a mai spus artista.

Ce a spus Doru Gușman despre Niculina Stoican

După moartea artistului, impresarul său, Doru Gușman, a făcut câteva declarații despre relația dintre Petrică Mâțu Stoian și Niculina Stoican. Atunci, cântăreața a anunțat că îl dă în judecată pe impresar pentru acuzații nefondate.

„El a plecat de la Ansamblul «Maria Tănase» supărat, foarte supărat! Și a plecat din cauza ei, din cauza Niculinei Stoican. Pentru că îl teroriza, îl umilea. Nu s-a dus la un spectacol sau ceva, i-a făcut adresă la primărie, primăria i-a tăiat ziua. Mi-a spus: «Nu mai suport». El s-a pensionat din cauza ei, să scape de ea, să nu o mai vadă. Astea sunt cuvintele lui: «Nu vreau să o mai văd. Nu suport să mă umilească ea». Știe toată lumea, știu cântăreții mari. Nu îl lasă acum, nici mort, în pace, vrea să se răzbune, nu știu”, a declarat Doru Gușman la Oltenia TV.

Oricum, nu e singura persoană cu care Niculina este în conflict, artista având un proces și cu colega de breaslă Olguța Berbec.
Adauga un comentariu