National

Nicușor Dan, anunț cutremurător pentru angajații din Primăria Capitalei: ”Marea majoritate vor pleca singuri”

Publicat: 28 sept. 2020
Nicusor Dan
Nicușor Dan, anunț cutremurător pentru angajații din Primăria Capitalei: ”Marea majoritate vor pleca singuri”

Luni seara, 28 septembrie, Nicușor Dan, primarul ales al Capitalei a făcut un anunț, care va crea neplăceri multor angajați din Primărie. Acesta a precizat că există și mulți oameni competenți, dar vor avea loc și restructurări.

„În linii mari, marea majoritate vor pleca singuri. În cazul în care există concurs, va fi un abuz să-l dai afară. Activitatea va fi evaluată la o lună, două. O să fie evaluate și compartimentele și unitățile din subordinate.

Există în Primăria Capitalei oameni competenți, care își vor păstra locul de muncă, dar vor fi și restructurări.

Aproape toate companiile municipale vor dispărea. Toate în afară de Termoenergetica”, a spus, Nicușor Dan.

Ce a postat Nicușor Dan pe Facebook după ce a câştigat alegerile din Capitală

Imediat după ce a câştigat alegerile la Primăria Capitalei, Nicușor Dan a postat pe Facebook câteva imagini ingenioase. Nicușor Dan este la cea de-a treia încercare de a deveni primar general. Acesta a așteptat rezultatele singur, în sediul de lângă magazinul București.

A urcat mai multe fotografii cu el și colegii lui savurând victoria, dar una este cu săgeată directă către Gabriela Firea. Mai exact este vorba despre o este vorba de o captură de la una dintre televiziuni, unde apare Nicușor Dan cu echipa lui, iar pe bandă scrie: ”Nicușor Dan a învins-o pe Gabriela Firea”.

Mesajul lui Nicușor Dan pentru bucureșteni

Dupa publicarea imaginilor pe Facebook, Nicușor Dan avea să le mulțuească bucureștenilor după ce a aflat că va fi noul primar general al Capitalei:

.„Vreau să vă obișnuiți cu ideea că Bucureștiul este partenerul vostru acum. Mai mult mă bucur pentru voi decât mine. Rezultatul este unul istoric”, a declarat Nicușor Dan după aflarea rezultatelor.

„Astăzi este ziua de naștere a noului București. Am încredere că după numărătoarea votului voi fi noul primar al Capitalei. Am încredere că voi fi noul primar și al încredere că majoritatea primăriilor vor fi câștigate de colegii noștri. Vreau să le mulțumesc colegilor care ne-au votat și care s-au implicat și că ne-au dat încredere în ciuda campaniei murdare care s-a desfășurat împotriva noastră. PNL și USR PLUS au ales să susțină voința bucureștenilor”, a continuat primarul ales.

„Bucureștiul nu e un oraș care să excludă pe cineva. Îi chemăm pe toți să fim parteneri în construcția noului București. Îi rog pe reprezentanții PNL și USR PLUS, să fie vigilenți în această seară, până la finalizarea numărării voturilor. Am câștigat cu multă muncă o campanie foarte grea, bucureștenii ne-au dat încrederea lor și avem responsabilitatea ca voturile pe care bucureștenii ni le-au dat să se regăsească întocmai în procesele verbale”, a încheiat Nicușor Dan.

Adauga un comentariu