Actualitate

Nicușor Dan, despre acțiunea Gabrielei Firea: ”A distribui măști în campanie electorală este o josnicie!”

Publicat: 27 aug. 2020
Nicușor Dan, despre acțiunea Gabrielei Firea: ”A distribui măști în campanie electorală este o josnicie!”
Nicușor Dan, despre acțiunea Gabrielei Firea: ”A distribui măști în campanie electorală este o josnicie!”

Nicușor Dan, despre acțiunea Gabrielei Firea: ”A distribui măști în campanie electorală este o josnicie!”. Din cauza faptului că Gabriela Firea, primarul Capitalei a luat hotărârea de a dona 100.000 de măști pentru elevii din București, Nicușor Dan a avut o reacție acidă. El nu este de acord cu distribuirea măștilor în plină campanie electorală.

”Vreau să fiu bine înțeles: există nevoia de măști pentru elevi în școală și este de competența autorităților locale. Dacă Primăria Capitalei nu era în faliment probabil că ar fi distribuit măștile în mod instituțional. A distribui măști în campanie electorală este o josnicie!”, a spus Nicușor Dan.

Nicușor Dan o provoacă pe Gabriela Firea la trei dezbateri electorale. Nicușor Dan, despre acțiunea Gabrielei Firea

La început de campanie electorală, Nicușor Dan, candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Capitalei, o invită pe Gabriela Firea  în ultima săptămână de campanie la trei dezbateri electorale.

”Primarul Gabriela „PSD” Firea fuge de bucureșteni, fuge de bilanțul catastrofal de la primărie, fuge de sigla de partid.

Nu poate fugi însă de alegerile de peste o lună, din 27 septembrie.

Alegătorii trebuie să aibă ocazia de a face o comparație directă între candidații la Primăria Capitalei și în special între principalii doi candidați, conform tuturor sondajelor de opinie.

Prin urmare, lansez o provocare directă către contracandidata mea Gabriela Firea: 3 dezbateri electorale, față în față, pe teren neutru, în ultima săptămână de campanie.

Vă aștept ca să vorbim despre ceea ce bucureștenii trebuie să știe, despre ultimii patru ani din viața Capitalei, despre soluțiile pentru București, despre capacitatea fiecăruia dintre noi de a face ce trebuie pentru acest oraș”, scrie Nicușor Dan.

Nicușor Dan, despre proiectele pe care le are pentru Capitală

Nicușor Dan, despre proiectele pe care le are pentru Capitală: „Trebuie să reconstruim acest oraş care a fost distrus în perioada comunistă şi postcomunistă”. Fiindcă este un simbol pentru idealurile sale pentru Capitală, Nicușor Dan a ales Magazinul Bucureşti ca loc unde să anunţe inaugurarea sediului de campanie.

Acesta a completat că este nevoie de o reconstruire, deoarece „acest oraş care a fost distrus în perioada comunistă şi postcomunistă, pentru că nu suntem decât la doi ani de 10 august şi, deşi suntem la 30 de ani de la Revoluţie, va fi o campanie în care va fi din nou o luptă între comunism şi anticomunism”. De asemenea, Dan Barna, liderul USR îl susține pe Nicușor Dan și consideră că este cel mai îndreptățit să fie primarul Bucureștiului

„În mod special am vrut să alegem un loc simbolic pentru Capitală – magazinul Bucureşti. E un magazin construit în interbelic şi naţionalizat în 1948, refolosit ca magazin în perioada comunistă şi lăsat să se distrugă în perioada post-comunistă, reconstruit după cum vedeţi de nişte investitori privaţi. Este simbolic pentru ceea ce vrem să facem cu Bucureştiul.

Trebuie să reconstruim acest oraş care a fost distrus în perioada comunistă şi postcomunistă, pentru că nu suntem decât la doi ani de 10 august şi, deşi suntem la 30 de ani de la Revoluţie va fi o campanie în care va fi din nou o luptă între comunism şi anticomunism. Am ales să ne facem sedul de campanie aici, pentru că suntem practic la kilometru zero al Bucureştiului”, a afirmat Nicuşor Dan luni, la evenimentul de inaugurare a sediului de campanie.

 

Adauga un comentariu