Actualitate

Nicușor Dan: ”Eu cer bucureștenilor să iasă la vot în număr mare, să dovedească că bucureștenii nu pot fi păcăliți„

Publicat: 16 aug. 2020
Nicușor Dan, despre acțiunea Gabrielei Firea: ”A distribui măști în campanie electorală este o josnicie!”
Nicușor Dan, despre acțiunea Gabrielei Firea: ”A distribui măști în campanie electorală este o josnicie!”

Nicușor Dan: ”Eu cer bucureștenilor să iasă la vot în număr mare, să dovedească că bucureștenii nu pot fi păcăliți„

Candidatul Dreptei, Nicușor Dan, și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei. Candidatul a afirmat că va crea din București un oraș nou. Alături de el au fost Dan Barna, președintele USR și Ludovic Orban, președintele PNL. Nicușor Dan nu apreciază ce a făcut Gabriela Firea în timpul mandatului său, fapt pentru care a atacat-o în conferința de presă.

Gabriela Firea, atacată dur de către Nicușor Dan

Pe lângă atacul asupra mandatului Gabrielei Firea, Nicușor Dan a vorbit despre obiectivele pe care le are pentru a crea pentru București o față nouă.

Nicușor Dan: „Tocmai am depus candidatura mea. Vreau să le mulțumesc zecilor de mii de bucureșteni care au semnat, vreau să le mulțumesc voluntarilor și de la PNL și USR PLUS care au stat în stradă pentru a colecta semnăturile. Vreau să le mulțumesc celor care au strâns semnături și acum 4 și 8 ani pentru mine, oamenilor care au donat, artiștilor care au contribuit.

Campania asta e de fapt campania miilor de bucuresteni care vor ca administrația să fie una de bun simț, care lucrează pentru ei și nu vor să fie una care minte. E o campanie pentru mamele care vor să aibă loc cu căruciorul pe stradă și dacă semnalează o defecțiune la un loc de joacă să fie reparată, e o campanie pentru familiile tinere, persoanele în vârstă, pentru persoanele cu handicap, e o campanie pentru oamenii de afaceri.

”Mă întreb, cum poți să vii să ceri un nou mandat când tu ai dus orașul ăsta în faliment?”

Vreau să mulțumesc PNL și USR PLUS pentru că susțin candidatura mea, pentru că au înțeles mesajul bucureștenilor care le-au transmis ne-am săturat de administrația PSD, uniți-vă…

Înțeleg că primarul în funcție și-a depus azi candidatura. Mă întreb, cum poți să vii să ceri un nou mandat când tu ai dus orașul ăsta în faliment? Cum poți să vii să ceri asta?, când în 4 ani n-ai fost în stare să cumperi un tramvai, deși aveai fonduri europene pentru asta.

Își închipuie primarul în funcție că vine să ceară un nou mandat și se bazează pe zecile de milioane pe care le-a dat în publicitate pentru a crea bucureștenilor o imagine falsă despre orașul în care locuiesc. Eu cer bucureștenilor să iasă la vot în număr mare, să dovedească că bucureștenii nu pot fi păcăliți.

„Suntem într-o situație paradoxală”

Suntem într-o situație paradoxală. Aici în București avem firme care crează inteligență artificială, cream un PIB pe cap de locuitor mai mare decât media din UE. Noi suntem creativi și muncitori și cu o administrație care să fie de partea noastră putem face orașul de care să fim cu toții mândri.

Putem să rezolvăm problema poluării din București, trebuie să facem noi spații verzi, nu ca actuala administrație… Putem să rezolvăm problema termoficării, putem să luăm bani europeni, putem să facem din București un oraș prietenos cu copiii, putem face un centru regional în tehnologie, putem să facem un București din care să fim mândri și din care copiii noștri să nu vrea să plece și vă mărturisesc că pe această ultimă chestiune am un interes personal…”

Adauga un comentariu