Cancan ultimă oră

Nimeni nu se aștepta la asta! Mihai Petre, un bărbat violent? L-a bătut pe Connect-r la Asia Express

Publicat: 19 sept. 2021
Mihai Petre s-a ales cu o durere la nivelul umărului, iar Connect-R a rămas surprins de ambiția colegului său de competiție

Luptă aprigă între Mihai Petre și Connect-R la Asia Express. Se pare că fostul jurat de la „Dansez pentru tine” și-a luat rolul în serios în bătălia pe care o avea de câștigat în cadrul competiției. Fapt ce l-a surprins total pe Relu, ce a declarat că el nu poate face chiar orice pentru a învinge, făcând referire la rivalul său.

După ce au obținut cele trei elemente și au ajuns la stadionul Ermeydani Kirkpinar, concurenții au primit noi instrucțiuni pentru următoarea misiune pe Drumul Împăraților. Cele nouă echipe au găsit un nou plic cu detalii importante despre ce urmează să se întâmple.

Concurenții au rămas cu gura căscată când au aflat că trebuie să se ungă cu ulei și să se lupte între ei. Misiunea presupune ca primul cuplu care obține trei papuci să treacă la nivelul următor al cursei.

Bătălia cea mai palpitantă și riscantă s-a ținut între Mihai Petre și Connect-R. Mihai Petre l-a bătut „măr” pe adversarul lui. Connect-R a declarat că nu se gândea niciodată ca dansatorul să fie atât de implicat și agresiv.

„I-a dat la operație”, a spus Zarug.

Mihai Petre s-a ales cu o durere la nivelul umărului, iar Connect-R a rămas surprins de ambiția colegului său de competiție.

„Și nu îmi venea să cred, băi ești nebun, cum să ne batem în halul ăsta.”, a spus artistul.

„Eu vedeam papuci, nu îl vedeam pe Connect-R sau Shift”, a completat Mihai Petre.

În timpul luptei, cei doi s-au lovit la umăr, însă nu au ezitat să își ceară scuze după ce au terminat „războiul” pentru papuci.

În cea de-a doua rundă, Connect-R a avut parte de o accidentare la care nu se aștepta. Pentru a obține un papuc de la el, Mihai Petre l-a aruncat pe sus, iar colegul să de competiția nu a mai putut intra în „ring”.

„Iar i-a dat la operație. I-a rupt mâna ca să câștige jocul, bravo”, a mai spus Zarug în timp ce îi privea.

 

Adauga un comentariu