Cancan ultimă oră

Noi detalii despre divorțul dintre Pepe și Raluca. De cât timp erau despărțiți aceștia

Publicat: 04 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Noi detalii despre divorțul dintre Pepe și Raluca. De cât timp erau despărțiți aceștia
Pepe și Raluca Pastramă

Vestea că Pepe și Raluca Pastramă divorțează a venit ca o bombă în showbiz! Cei doi formau unul dintre cele mai solide cupluri și niciodată nu au dat de bănuit că ar fi avut probleme în căsnicie.

Pepe a anunțat luni seară, 2 noiembrie, pe contul lui de YouTube, că s-a despărțit de mama fiicelor sale, iar decizia i-a aparținut în totalitate Ralucăi.

După afirmațiile făcute de artist, cei doi au încercat de mai multe ori să rezolve probleme apărute în relație, însă decizia finală a fost să divorțeze.

De cât timp erau separați Pepe și Raluca Pastramă

Apropiații cuplului au rupt tăcerea și au precizat că nu pandemia ar fi fost de vină că Pepe și Raluca Pastramă s-au despărțit după 8 ani de căsnicie. Conform Click!, relația lor s-ar fi răcit de mai multă vreme, iar lipsa comunicării a dus la ruptura dintre ei. Cu toate acestea, solistul ar fi încercat în repetate rânduri să își salveze căsnicia.

În plus, el a știut să ascundă în aparițiile lui publice și online faptul că nu mai forma un cuplu cu Raluca Pastramă. De asemenea, Pepe nu pare afectat de separarea de Raluca, mai ales că este destul de ocupat cu proiectele profesionate. Emisiunea online ‘BarOnline’ merge de minune, iar interpretul se dedică în totalitate.

Ce spunea Pepe despre Raluca Pastramă

În urmă cu câteva luni, Pepe făcea declarații despre soția lui și povestea cum a fost izolarea în familia lor.

‘La câte lucruri au fost de făcut împreună numai de certuri nu mai era timp. Nu e cazul şi nu a fost cazul. Normal că mai există divergenţe pe anumite subiecte, dar sunt contradicţii, nu certuri. Şi întotdeauna, cel care are dreptate are şi câştig de cauză’, spunea atunci artistul, pentru Click!

Pepe s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă pe 18 aprilie 2012, iar câteva luni mai târziu au devenit părinți pentru prima dată. Raluca a născut o fetiță, pe Maria. Pe 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat religios. În aprilie 2015, soția lui Pepe aducea pe lume a doua fetiță, mezina familiei, Rosa Alexandra.

Oana Zăvoranu nu le-a dat şanse

Oana Zăvoranu, prima soție a lui Pepe, afirma la un moment dat că acest cuplu, Pepe şi Raluca, nu va rezista foarte mult. Actrița și solistul au divorțat în 2011 cu mare scandal, după 5 ani de mariaj.

‘Nu le dau nici 365 de zile împreună. Nu cu un copil, cu 10 copii. Pentru că e o căsătorie forţată unde nu există dragoste, compatibilitate, înţelegere, ci doar înşelăciune din partea ei care i-a spus că e borţoasă când nu se mai putea face nimic şi răzbunare prostească şi distructivă din partea lui, pentru a arăta lumii cât de fericit şi de împlinit e el la nici un an de la despărţirea de mine’, spunea actriţa de telenovele presei, în anul 2012.

Adauga un comentariu