Local

Noi detalii despre poliţistul de frontieră care și-a ucis soţia! În urmă cu un an, Iorgu Acsinte, a cerut un ordin de restricţie împotriva soției care l-ar fi agresat – EXCLUSIV

Publicat: 18 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Noi detalii despre poliţistul de frontieră care și-a ucis soţia În urmă cu un an Iorgu Acsinte a cerut un ordin de restricţie împotriva soției care l-ar fi agresat - EXCLUSIV
Iorgu Macsim a cerut ordin de protecție împotriva Mariei Macsim

Noi detalii ies la iveală în contextul crimei care a şocat întreaga comunitate locală din Prisăcani. Fostul poliţist de frontieră a sunat la 112 spunând că şi-a găsit soţia moartă în casă. Dacă iniţial, agentul nu a recunoscut faptele, ulterior acesta a afirmat în fața anchetatorilor că a omorât-o pe Maria Acsinte. Reporterii BZI.RO au aflat faptul că bărbatul ceruse un ordin de restricţie împotriva soţiei.

Crima s-a produs în localitatea Prisăcani din judeţul Iași în cursul serii de 16 august 2021. Atunci, un bărbat a sunat la numărul unic de urgentă 112 spunând că soţia este decedată în propria locuinţă.

Iorgu Acsinte, fostul poliţist de frontieră care și-a ucis soţia a cerut un ordin de restricţie împotriva acesteia

Anul trecut, în 2020, Iorgu Acsinte a cerut un ordin de restricţie împotriva soţiei. Bărbatul a precizat, la acea dată, faptul că ordinul de restricţie este menit pentru a-l proteja de presupusele agresiuni ale soţiei. Cei doi s-au despărţit în urmă cu aproximativ 2 ani iar oamenii din sat spun că Iorgu Acsinte ar fi fost infidel.Concret, bărbatul ar fi avut o relație extraconjugală cu o colegă de serviciu

De altfel, surse din anchetă au precizat pentru BZI.RO faptul în familia cu pricina au mai avut loc episoade de violentă, bărbatul având un comportament violent cu propria soţie. Informaţiile sunt întărite şi de martorii din sat care au confirmat faptul că Maria Acsinte era bătută frecvent. Ancheta penală este în curs de desfăşurare.

Ce s-a întâmplat în familia fostului polițist?

Deși Iorgu Acsinte a încercat să le spună anchetatorilor că moartea soției sale a survenit probabil în urma consumului de alcool, lucrurile s-ar putea să nu stea chiar așa. Surse din anchetă au precizat că femeia avea semnele de moarte biologică instalată de câteva ore, nefiind indicație de resuscitare. Reporterii „BZI” au fost la fața locului și au discutat cu mai multe persoane. Iorgu Acsinte ar fi mers acum două zile să dea mâncare unor câini pe care îi avea la casa în care fosta sa soție locuia.

Trupul femeii a fost ridicat și dus la IML pentru necropsie

Trupul neînsuflețit al femeii a fost ridicat și transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru efectuarea necropsiei. Ulterior se va stabili cum a murit aceasta. Ieri, autoritățile nu au transmis nicio informație oficială cu privire la acest caz, de aceea totul este cumva neclar. Trebuie precizat că familia Acsinte din Prisăcani este una dintre cele mai apreciate. Cei doi soți au adus pe lume doi băieți, care acum sunt la rândul lor polițiști de frontieră. Vestea morții femeii a căzut ca un trăsnet peste întreaga comunitate.

Adauga un comentariu