Local

Noi dezvăluri în cazul medicului diagnosticat cu coronavirus! Fiica soţilor Miron este înafara oricărui pericol! Aceasta nu a intrat în contact cu părinţii

Publicat: 17 mart. 2020

Fiica soţilor Miron este în afara oricărui pericol. Din fericire, aceasta nu a mai intrat în contact cu părinţii ei de când aceştia au plecat în Franţa. Nu este suspectă COVID-19.

Ancheta epidemiologica în cazul familiei Miron este în plină desfăşurare. Trei spitale din Iaşi sunt acum anchetate după ce prof.dr Lucian Miron a fost depistat pozitiv coronavirus. Redactorii cotidianului Bună Ziua Iaşi au discutat cu managerul Spitalului de Pneumoftiziologie pentru a vedea în ce situaţie se afla dr. Oana Miron, fiica bărbatului. “Oana lucrează în dispensarul TBC şi face 5-6 gărzi pe lună în spitalul nostru. Este o persoană extrem de responsabilă şi face multe gărzi. Din acest motiv se vede rar cu părinţii. Din momentul în care aceştia au plecat în Franţa, domnişoara Oana nu a intrat în contact cu ei, deci nu este suspectă de coronavirus. Eram amândouă de gardă când a discutat cu părinţii ei şi a aflat de întreaga situaţie. Dacă aceasta ar fi intrat în contact cu părinţii, tot spitalul trebuia să fie în carantină întrucât este un medic foarte activ”, spune dr. Cristina Grigorescu, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie Iaşi.
Reamintim faptul că soţii Miron au mers în Franţa pentru 48 de ore pentru a achiziţiona medicamente pentru dr. Ingrid Miron, medicamente ce nu pot fi găsite în ţară.

Comentarii
Adauga un comentariu