Cancan

Noi informații despre ziua în care DJ Lalla s-a stins din viață. Ce i-a spus Laura Roșca gazdei sale, înainte de a pleca pe plajă

Publicat: 05 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Noi informații despre ziua în care DJ Lalla s-a stins din viață. Ce i-a spus Laura Roșca gazdei sale înainte de a pleca pe plajă
Noi informații despre ziua în care DJ Lalla s-a stins din viață au ieșit la iveală

Noi informații despre ziua în care DJ Lalla s-a stins din viață au ieșit la iveală. Moartea Laurei Roșca, cunoscută sub numele de DJ Lalla, rămâne o enigmă.

Femeia în vârstă de 34 de ani a fost descoperită fără viață pe o plajă din Mamaia, iar după investigațiile efectuate de medicii legiști, se constată că înecul a fost principala cauză a decesului.

Noi informații despre ziua în care DJ Lalla s-a stins din viață

Conform informațiilor obținute în cadrul anchetei, DJ Lalla a venit la mare și s-a cazat la un prieten pe care îl avea din mediul online. Bogdan Munteanu, bărbatul care a găzduit-o pe Laura Roșca, a furnizat declarații cu privire la ultimele cuvinte ale tinerei înainte ca aceasta să fi găsit fără viață pe plaja din Mamaia.

“S-a primenit pe aici, până şi-a făcut duş, până… A băut ceai, cafea”, spune Bogdan Munteanu, gazda Lallei, potrivit Antena 3 CNN.

Potrivit bărbatului, Lalla voia să meargă să vadă răsăritul.

„Păi ăsta era scopul ei de dimineață. A   plecat, a zis: Puiule, mă duc până acolo.”, își amintește Bogdan Munteanu.

Bărbatul transmite regretele și condoleanțele sale familiei Lallei.

„Îmi este și mi-a fost o prietenă foarte bună. Și condoleanțe familiei.”, a mai spus acesta.

Paznicul plajei unde DJ Lalla și-a găsit sfârșitul a făcut declarații halucinante

Conform unor surse din interiorul anchetei, DJ Lalla trecea printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional. Artista s-ar fi certat cu partenerul ei de viață și a plecat la mare pentru a petrece câteva zile singură. S-a cazat la un bărbat pe care îl cunoscuse pe internet, iar în dimineața zilei în care a decedat, îl anunțase pe acesta că merge pe plajă pentru a vedea răsăritul.

Paznicul plajei unde DJ Lalla și-a găsit sfârșitul susține că este imposibil ca tânăra să se fi înecat la mal. Acesta crede că, cel mai probabil, a fost strangulată de un om al străzii care a consumat substanțe interzise.

„De ce să vorbim prostii? Cum să te îneci la mal, ditamai femeia? A fost strangulată de vreun un consumator de stupefiante. E plină plajă de ei, nu știți ce e aici noaptea .”, a declarat, potrivit adevărul.ro, paznicul plajei unde au fost găsite obiectele Laurei Roșca.

Care sunt rezultatele testelor toxicologice

La momentul în care DJ Lalla a fost găsită fără suflare pe plajă, nu s-au observat semne de violență fizică. Din acest motiv, variantele luate in considerare de catre anchetatori sunt cele prin înec, fie ca rezultat al unui accident, fie ca rezultat al unei sinucideri.

Conform informațiilor furnizate de apropiați, tânăra suferea de depresie, însă anchetatorii nu au găsit niciun mesaj audio în telefonul său. De asemenea, rezultatele testelor toxicologice au indicat că Laura Roșca nu consumă alcool sau droguri.

„Au fost prelevate probe toxicologice si histopatologice. La acest moment nu avem raportul cu rezultatul analizelor. Din toate datele pe care le avem la dispoziție luăm în calcul fie un act suicidal, fie un accident. ”, a explicat Mădălina-Sorina Vlangăr, șef IPJ Constanța.

Adauga un comentariu