Actualitate

Ultimele imagini cu DJ Lalla în viață, în timp ce se îndrepta spre plajă! Cum a fost surprinsă de camerele de supraveghere

Publicat: 03 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ultimele imagini cu DJ Lalla în viață în timp ce se îndrepta spre plajă Cum a fost surprinsă de camerele de supraveghere
Laura Roșca, cunoscută drept DJ Lalla, a fost găsită, zilele trecute, fără suflare, la malul mării

Au apărut ultimele imagini cu DJ Lalla în viață, în timp ce se îndrepta spre plajă, după ce a ieșit din blocul unde era cazată. Tânăra a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce se îndrepta spre zona de cluburi. Din păcate, două ore mai târziu, DJ Lalla a fost găsită fără suflare la malul mării, îmbrăcată sumar.

O tânără plină de energie, care iubea viața și trăia prin muzică. Așa era DJ Lalla pe rețelele sociale. În ultima vreme, însă, tânăra dădea de înțeles că suferă din cauza depresiei, dar și că este hotărâtă să o învingă. Cu toate acestea, vestea morții i-a șocat pe apropiați. Laura Roșca, sau DJ Lalla cum era cunoscută, avea 34 de ani și era din județul Cluj.

Ultimele imagini cu DJ Lalla în viață, în timp ce se îndrepta spre plajă

Dj Lalla a fost surprinsă pe camerele de filmare în timp ce ieșea din blocul în care era cazată și se îndrepta spre plajă. Laura Roșca este tânăra care a fost găsită fără viață pe o plajă din Mamaia, săptămâna trecută. Acum, după ce artista a fost condusă pe ultimul drum, au apărut ultimele imagini cu ea în viață.

Aceasta a fost surprinsă de camerele de filmare îndreptându-se spre zona de cluburi, încă de la primele ore ale dimineții. În dimineața zilei de joi, mai exact în jurul orei 8:40, DJ Lalla a fost surprinsă pe camerele de filmare din zona în care era cazată în timp ce ieșea din bloc și se îndrepta spre plajă. Aceasta a trecut pe lângă zona în care erau amplasate mai multe cluburi. În acel moment, tânăra purta o pereche de pantaloni negri și un hanorac alb.

Două ore mai târziu, trupul ei a fost găsit la malul mării, însă contrar ultimelor imagini cu ea în viață, Laura era îmbrăcată sumar, doar cu un slip și un tricou. Cu o lună înainte să ajungă la mare, DJ Lalla a fost internată pentru că suferea de depresie, spun surse apropiate ei. Probele adunate până acum de anchetatori mai mult au adâncit misterul morții tinerei.

DJ Lalla s-a cazat la un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet

DJ Lalla a luat hotărârea să meargă la mare pentru câteva zile și a ajuns în casa unui bărbat pe care îl cunoscuse pe internet, în urmă cu doar câteva zile. Aceasta s-a cazat la el, astfel că bărbatul a fost ultima persoană cu care tânăra a vorbit înainte să moară. Imediat ce trupul ei a fost găsit pe plajă, bărbatul a fost identificat și chemat la audieri.

„Bărbatul care a găzduit-o pe DJ Lalla: Nu este nimic de comentat, momentan, vă rog frumos!
Reporter: La ce oră a plecat de la dumneavoastră?
Bărbatul care a găzduit-o pe DJ Lalla: Ancheta este în desfăşurare şi vor…
Reporter: A dormit la dumneavoastră?”, a fost discuția dintre un reporter și bărbatul care a găzduit-o pe DJ Lalla.

În prezent, anchetatorii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la decesul Laurei Roșca – DJ Lalla.

Adauga un comentariu