Cancan ultimă oră

Noi informații în cazul stomatologului acuzat de viol. Printre victime ar fi și o adolescentă de 15 ani

Publicat: 11 mart. 2021
Lolrelai aduce acuzații grave unui medic stomatolog
Lolrelai aduce acuzații grave unui medic stomatolog

Lolrelai, fosta concurentă de la iUmor a fost din nou prezentă la Acces Direct și a făcut câteva dezvăluiri șocante despre stomatologul-violator pe care-l acuză că ar fi abuzat-o. Tânăra spus că a vorbit cu mama unei minore de 15 ani, iar atât ea, cât și copila, ar fi fost abuzate de dentist. Ba mai mult, ce i s-a părut suspect e faptul că doctorul ar urmări 7.500 de femei pe rețelele de socializare, mai exact pe Instagram.

Stomatologul-violator a abuzat o copilă 15 ani și pe mama ei?

Noi cazuri ies la iveală după ce Lolrelai a povestit că a trecut printr-o dramă din cauza medicului stomatolog. Astăzi, fosta concurentă de la iUmor, a susținut că a vorbit cu o fostă pacientă de-a medicului, iar femeia i-ar fi pus că atât ea, cât și fiica ei de 15 ani ar fi trecut printr-un fel de abuz din cauza bărbatului. Ba mai mult, acesta i-ar fi transmis un mesaj copilei pe rețelele de socializare.

„Printre ele este și fetița uneia dintre pacientele dânsului. Eu cu pacienta am discutat astăzi și-mi spunea că i-a scris fiicei ei care are 15 ani, fiind clasa a IX-a, deși și dânsa a trecut printr-un oarecare abuz cu acest medic, îi este teamă să-și anunțe soțul. Numai tată și soț să nu fii în contextul în care atât fetița, cât și soția sunt agresate de un medic stomatolog. Urmează să-mi pună în această seară să-mi pună la dispoziție și discuțiile cu medicul, atât ale fetiței…”, a spus Lolrelai la Acces Direct.

Lolrelai a susținut că medicul urmărește peste 7.500 de femei pe Instagram

Ba mai mult, conform spuselor lui Lolrelai, aceasta a observat că medicul stomatolog ar urmări peste 7.500 de femei pe Instagram, lucru ce i s-a părut suspect.

„Acest medic urmărește peste 7.500 de femei pe Instagram. Derulam, erau numai femei. Cine are răbdare să sdea 7.500 de cereri?”, a continuat fosta concurentă de la iUmor.

Comentarii
  • Cum mă sa te duci la stomatolog și ăla sa te violeze? Despre ce vorbim? Plasticianul la care m-am operat urmărește 17.000 de pers pe insta, ce relevantă are câte pers urmărește? Ce s-a întâmplat acolo? V-ați acordat sa ti-o tragă și sa nu plătești? Și după nu ti-a mai convenit și ai zis sa îți faci și publicitate distrugând un om? Adică cum, îmi imaginam acum, cum as merge la dentist ma pun pe scaun și trage ăla de mine, pai e plin de asistente e lume care așteaptă, sunt camere de supraveghere.. adică ceva nu miroase a bine sa fie doar el fără o asistenta fără nimic,, curwe penale!

Adauga un comentariu