Economic Local

Noi locuri de muncă, disponibile în domeniul medical. AJOFM Iași a publicat lista cu posturile oferite de angajatori

Publicat: 07 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Noi locuri de muncă disponibile în domeniul medical. AJOFM Iași a publicat lista cu posturile oferite de angajatori
Angajatorii din Iași au nevoie de personal în diverse domenii de activitate

Noi locuri de muncă sunt disponibile în această perioadă. AJOFM Iași a publicat anunțuri de angajare din partea patronilor care au nevoie de personal în domenii precum sănătate și asistență socială, servicii, confecții, construcții sau industrie. Numărul total de locuri de muncă vacante din Iași este de 875

Persoanele care își caută un loc de muncă în domeniul medical au la dispoziție 24 de posturi vacante. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Iași a publicat locurile de muncă vacante atât din domeniul medical, cât și din altele. Astfel, cei care vor să se angajeze în domeniul sănătății și asistenței sociale au la dispoziție postul de biochimist medical specialist, inginer chimist, asistent medical.

Salariile acordate nu sunt precizate de angajatori, însă, în momentul susținerii interviului, cei interesați pot negocia. Numărul total de posturi vacante a ajuns la 875, iar acestea sunt atât pentru persoanele cu studii medii, cât și pentru cele cu studii superioare. Cei interesați au la dispoziție 388 de posturi în domeniul serviciilor.

Noi locuri de muncă, disponibile în diverse domenii

Astfel, Ștefan Security SRL angajează agenți de securitate și agenți vânzări. De asemenea, angajatorii din Iași au nevoie de asistent manager și asistent comercial. SMS Feedback SRL și Zootevet fac angajări, iar Romtec Europa angajează agenți servicii clienți și ambalatori manual. Pentru acest posturi studiile și experiența nu sunt necesare.

În ceea ce privește domeniul HoReCa, sunt disponibile 41 de posturi în această perioadă. Gran Panino SRL angajează ajutori de bucătar și bucătari. Jascala Restaurant angajează ajutor de bucătar. Motel Bucium și Inproiect angajează cameristă hotel, iar pentru acest post nu este nevoie de experiență în acest domeniu. Alte 46 de posturi sunt disponibile în domeniul confecțiilor, un număr mai mic față de cel disponibil în luna august 2023.

Mai multe firme din Iași vor să facă angajări, respectiv Belum Dan SRL, Kids Corner SRL, Elma Stil SRL, Tehniconf Confecții SRL și Lecluyse International. Aceste companii vor să angajeze confecționeri sau confecționere. Nu sunt necesare studiile superioare și nici experiența în domeniu. Cele mai multe posturi sunt pentru persoanele cu studii medii.

Aproape 300 de posturi, oferite de angajatorii din construcții

Noi locuri de muncă sunt disponibile în domeniul construcțiilor și industriei. În continuare, cel al construcțiilor este ofertant, fiind disponibile 283 de posturi. Ieșenii se pot angaja pe posturile de dulgher, faianțar, electrician, fierar betonist, finisor terasamente. Constructorii caută atât persoane calificate, cât și necalificate.

Astfel, ieșenii care vor să se angajeze ca faianțari nu au nevoie de experiență, ci trebuie să aibă doar studii medii. Păvălăscu Construct SRL și Velis AG SRL angajează, în această perioadă, faianțari. Firmele DAS SRL și RC Beton Bau vor să angajeze fierari betoniști, iar Termoservice SA, Arcadis Excellence Center Romania, Construcții Hidrotehnice SA, DAS SRL și Team Industries au nevoie de ingineri geodez, ingineri instalații pentru construcții sau inginer mecanic utilaj tehnologic pentru construcții. Firmele din Iași caută și manageri de proiect sau operatori CNC. În cazul ieșenilor cu studii superioare, salariile sunt mai mari și pot depăși 1.000 de euro net lunar.

Specialiștii din domeniul construcțiilor s-au întâlnit la Iași.  Astfel, noi locuri de muncă sunt disponibile în diverse domenii de activitate.

Adauga un comentariu