Eveniment-Social

Noi oportunități pentru dezvoltarea personală a studenților din Iași

Publicat: 05 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Noi oportunități pentru dezvoltarea personală a studenților din Iași

O nouă oportunitate pentru studenții din centrul universitar Iași. Cunoscuta organizație PRIME Iași organizează a XII-a ediție a proiectului „Ateliere”. Acesta reprezintă o șansă pentru studenții din domeniul comunicării, marketingului și jurnalismului de a interacționa cu specialiști. Proiectul se desfășoară sub forma a trei workshop-uri

Oportunitate și șansă pentru studenții din centrul universitar Iași. Cunoscuta organizație PRIME Iași programează a XII-a ediție a proiectului „Ateliere”. Totul reprezintă o șansă pentru studenții din domeniul comunicării, marketingului și jurnalismului de a interacționa cu specialiști. Proiectul se desfășoară sub forma a trei workshop-uri.

Ce pot face studenții din Iași în pregătirea și dezvoltarea personală

Trebuie spus că, primăvara aceasta, Atelierele evenimentului marca PRIME Iași au un concept și o provocare extrem de interesante.
Conceptul este intitulat „Fill in the blank”, reprezentând un gol pe care studenții îl resimt, la nivel profesional sau personal.

„El poate fi umplut doar de cunoștințe, de noi îndeletniciri sau pasiuni, iar acesta este și scopul proiectului «Ateliere», să identifice lipsuri și nevoi ale studenților, umplându-le cu informații potrivite, venite de la profesioniști. Noutatea ediției de anul acesta este desfășurarea în mediul on-line a evenimentului, din cauza situației prin care trecem”, anunță cei de la PRIME.

Toată activitatea este programată între 8-10 mai 2020. Temele workshop-urilor vor fi podcasting, caligrafie și marketing, iar specialiștii care le vor susține sunt Mircea Serediuc, podcaster la Antoccino Podcast, Escrita, caligraf la Escrita Crafts, și Costinela Caraene, specialist Comunicare și marketing la Teatrul de Artă București. Așadar, dincolo de distanțarea fizică socială, veștile dure ale efectelor COVID-19, studenții au o ocazie în plus pentru a se perfecționa și a obține noi abilități.

Adauga un comentariu