Sanatate

Noua tehnologie anti-aging ține ridurile la distanță! Tenul tău este cartea ta de vizită zi de zi!

Publicat: 19 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Frumusețea este o alegere! Fiecare persoană face alegeri zi de zi. Cum alegem astăzi să tratăm tenul și să-l îngrijim așa va arăta peste 10-20 de ani, pentru că tenul este cartea noastră de vizită. De ce? Un ten luminos, radiant, sănătos și îngrijit întotdeauna va trezi admiratia celor din jur, iar relațiile noastre interpersonale vor fi mult mai ușor de întreținut.

Ce-i drept, din nefericire multe dintre noi ne confruntăm cu diferite probleme ale tenului, care nu sunt provocate de înaintarea în vârstă, ci mai de grabă acestea sunt de cauze hormonale sau datorită simplului fapt că nu am acordat la timp atenție îngrijirii tenului.

Din noul articol vei afla cum poți preveni îmbătrânirea prematură a pielii și cum poți îmbunătăți textura acesteia. Pentru ca nu-i așa? Mai bine este să previi decât să ajungi să ai riduri adânci pe care le poți corecta fie la cabinetul medicului estetician cu ajutorul procedurilor de injectare cu toxină botulinica sau injectări cu acid hialuronic, fie cu ajutorul operațiilor estetice.

Adesea noi, femeile, considerăm că îngrijirea feței înseamnă doar îndepărtarea machiajului, folosirea unei ape termale și a unei creme hidratante, însă nu este așa! Ați încercat sa faceți un consult în profunzimea texturii pielii de la nivelul feței? Sau ați încercat să tratați la timp acneea fără a agresa tenul cu produse cosmetice și fără a stoarce coșurile? Ați născut și în timpul sarcinii ați rămas cu anumite pete pigmentare! Acum cu noua tehnologia laser cicatricile, acneea, rozaceea, petele pigmentare  și multe alte afecțiuni ale pielii pot fi estompate sau tratate!

În acest articol vom prezenta tratamentele anti-aging, mai exact, aparatele laser sau cu radio frecvență care vă ajută să aveți tenul mult dorit.

Morpheus8 – tehnologia inovatoare a momentului

Dispozitivul invoator în tratamentele destinate întineririi pielii, Morpheus8 este cea mai nouă tehnologie folosită în îndreptarea liniilor fine, a ridurilor, cicatricilor datorită acneii și a tonusului general al pielii. Utilizarea acestuia stimulează producția de colagen în straturile din profunzimea dermului, regenerând blocurile de construcție ale acestei zone, conducând la un proces natural anti-îmbătrânire.
Beneficiile tratamentului sunt următoarele: stimulează producția de colagen, regenerează straturile profunde ale dermului, generează un proces natural anti-îmbătrânire, este potrivit pentru toate tipurile de piele și poate fi efectuat în toate anotimpurile.

Rejuvenare Facială cu  Smart Xide Punto

Laserul fractionat Smart Punto tratează în special textura pielii.
SmartXide Punto CO2 este un tip de laser ablativ (adică regenerează pielea prin îndepărtarea parțială aprimului strat) care acționează puternic în vindecarea modificărilor epidermice și dermice superficiale și permite o recuperare mult mai rapidă și mai blândă comparativ cu alte tratamente ablative cu laser existente pe piață

Cu ajutorul laserului se enumără următoarele proceduri: resurfacing facial, lifting periocular; estomparea cicatricilor; reducerea vergeturilor;

Totodată acest laser diminuează ridurile de expresie, vergeturile și elimină petele solare. Rezultatele terapiei cu laser SmartXide Punto sunt vizibile într-un timp foarte scurt și se mențin pentru o perioadă îndelungată.

Synchro FT – soluția sigură pentru o piele perfectă

Ceea ce aduce în plus Synchro FT față de alte tratamente cu laser este faptul că permite ne permite să avem o gamă completă de tratamente dermatologice și estetice.
Cu siguranță ai nevoie de măcar una din procedurile pe care  acest aparat le poți face! Epilare definitivă a părului pe toate fototipurile cutanate; tratarea leziunilor vasculare; estomparea zonelor pigmentate; rejuvenarea pielii, cuperoza, angioame, telangiectazii fata/membre inferioare, onicomicoza

Peelingul un bun exfoliant al pielii în sezonul rece!

În sezonul rece femeile preferă peelingul facial. Peelingul cu laser îndepărtează pielea strat cu strat, dar cu precizie. Noile celule ale pielii care se formează în timpul vindecării oferă pielii o suprafață mai fermă, cu aspect mai tânăr.

Un nou proiect OMINI destinat Informării!

Așadar, sezonul rece este momentul propice sa începeți o cură de infrumusetare. Astfel, puteți rezolva problemele legate de acnee, vergeturi, riduri fine și altele în sezonul rece. Despre aparatele cu laser puteți afla detalii pe Omini Clinic Iași, și în noul Podcast – Omini Iubește Frumusețea – un proiect marca, Omini prin care își propune să aducă informații consistente despre tratamentele anti-aging și chirurgie estetică. Noile podcasturi sunt ghiduri de îndrumare pentru femeile care vor să fie informate, construind astfel o comunitate de femei sigure pe ele și care știu că frumusețea este un aspect care nu neapărat trebuie întreținut, ci mai cu seamă frumusețea începe o dată cu informarea și cu un stil de viață asumat.

„Am ales să demarăm un nou proiect OMINI – Iubește frumusețea pentru a fi mai aproape de publicul nostru din mediul online și pentru a oferi informații clare și concise, într-un limbaj simplist, despre procedurile de înfrumusețare.
Acest proiect își propune să construiască o comunitate de femei informate care știu ce implică o procedură de înfrumusețare și care doresc să fie informate.
Noul proiect prezintă atât informații despre chirurgia estetică, cât și proceduri neinvazive pentru înfrumusețare.  Episoadele gen podcast pot fi urmărite pe pagina oficială Omini Clinic de pe canalul Youtube.” – a precizat fondatorul Omini Clinic, domul Dr. Theodor Motruc.
Nou la OMINI – Aparate laser de ultimă generație

Omini Clinic Susține frumusețea de peste 18 ani,  investind constant în aparate de ultimă generație pentru a vă oferi servicii de calitate la standarde internaționale. Recent clinica de înfrumusețare a achiziționat aparatele Synchro FT, Smart Xide Punto și Co2 Fracționat MonaLisa Touch pentru a oferi un plus de confort și pentru a aduce o stare de bine pacientelor care iubesc frumusețea.

Orice intervenție non-invazivă cu ajutorul aparatelor laser se face alături de o echipă de specialiști acreditați și care înainte de toate informează pacientul în luarea celei mai bune decizii când vine vorba de frumusețe!

Așadar, o femeie frumoasă este o femeie împlinită!

Adauga un comentariu