Culinar

„Nu știu ce să mai gătesc”. 5 feluri de mâncare pe care le poți pregăti la prânz

Publicat: 18 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nu știu ce să mai gătesc. 5 feluri de mâncare pe care le poți pregăti la prânz
Pastele cu brânză Flotta în tigaie este un deliciu adevărat pregătit din 3 ingrediente simple și destul de ieftine

Orice gospodină a trecut prin momente în care a spus că „nu știu ce să mai gătesc”. Astfel, dacă te întrebi ce să faci la prânz când te plictisești? Ce poți pregăti din ingrediente simple și ieftine pentru a obține o masă gustoasă și consistentă? Cu siguranță ideile pe care le vei găsi aici îți vor fi de mare folos.

Am adunat în acest articol 5 feluri de mâncare minunate pe care cu siguranță le vei dori să le încerci. Sandvișuri cu cârnați fierbinți, pui cu ceapă și pastă de tomate sau tăiței? Sau poate rulouri de pita cu garnituri, sau o pizza făcută cu pâine și ouă? Fiecare gospodină va găsi în articol o rețetă pe plac.

persoana care mananca paste cu furculita
Pastele cu brânză Flotta în tigaie este un deliciu adevărat pregătit din 3 ingrediente simple și destul de ieftine

Nu știu ce să mai gătesc. Sandvișurile fierbinți cu cârnați și pui cu ceapă

Sandvișurile fierbinți cu cârnați, brânză și roșii în tigaie sunt delicioase. Cele mai comune ingrediente se transformă într-un fel de mâncare consistent și aromat. Cu siguranță aveți aceste ingrediente simple în frigider. Această rețetă vă vor oferi două sandvișuri mari și fierbinți care te vor umple de energie. Cel mai bun mod de a le face este cu unt, ceea ce le face și mai bune.

sandvisuri cu sunca si legume pe o tava
Sandvișurile fierbinți cu cârnați, brânză și roșii în tigaie sunt delicioase

Pentru a pregăti pui cu ceapă și pastă de roșii în tigaie ai nevoie practic doar de 3 ingrediente. Bucățile mari de piept de pui suculent în sos de ceapă și roșii îți vor lăsa gura apă. Acest fel de mâncare este extrem de delicios, fiind apreciat de mai multe gospodine.

Deliciul se potrivește și mai bine cu piure de cartofi, fasole sau orez. Ceapa se sotează cu pastă de roșii și apă pentru a obține o garnitură fragedă pentru pieptul de pui. Puteți face o tigaie mare pentru întreaga familie deodată. De asemenea, poți înlocui carnea de pui cu un șalău de Nil.

Cum să pregătești o masă delicioasă atunci când te grăbești. Delicii culinare gata în doar câteva minute

Vrei să faci un prânz gustos repede? Atunci încearcă această minunată pita umplută cu cârnați. Trebuie doar să puneți pita pe o tigaie, să turnați un ou deasupra și să presărați cu brânză proaspătă. Se pune umplutura în centru și se rulează ușor „plicul” obținut. Este foarte gustoasă și rapidă. Puteți avea ca garnituri cârnați, șuncă, brânză și legume. De asemenea, puteți servi alături de ketchup turnat deasupra. De asemenea, poți să serveși deliciul alături de ardei iuți la oțet.

o tigaie cu pui si sos de rosii langa mamaliga pe o masa
Pentru a pregăti pui cu ceapă și pastă de roșii în tigaie ai nevoie practic doar de 3 ingrediente

Pastele cu brânză Flotta în tigaie este un deliciu adevărat pregătit din 3 ingrediente simple și destul de ieftine. Umplutura, pastele și ceapă, asta e tot de ce ai nevoie pentru a pregăti grozavul fel de mâncare. Poți pune brânză rasă în pastele fierte, amestecând totul. Orice fel de umplutură este potrivită pentru această rețetă. Din moment ce pastele sunt deja fierte, acest fel de mâncare consistent va fi gata în câteva minute. O tigaie întreagă pentru toată familia pe care veți dori să o mâncați din nou și din nou.

De cele mai multe ori, atunci când gospodinele spun că „nu știu ce să mai gătesc” fac pizza. O pizza cu pâine și ouă la tigaie este o rețetă cu adevărat ușoară, rapid și foarte delicioasă. Dacă aveți pâine mai veche și câteva ouă trebuie neapărat să pregătiți această mâncare consistentă. Pur și simplu înmuiați feliile de pâine în amestecul de ou și prăjiți-le pe ambele părți. Pe această crustă de pâine puteți pune oricare dintre ingredientele preferate pentru pizza. Cârnații, cașcavalul, roșiile și ketchupul sunt perfecte. Aceasta este combinația care nu te va dezamăgi niciodată. Acum știi ce să faci la prânz când te plictisești și nu mai ai idei.

pita cu carnati pe o masa
Puteți avea ca garnituri cârnați, șuncă, brânză și legume
Adauga un comentariu