Magazin

Numerologia datei de nastere, in cuplu. Cum iubesti si cat de fidel esti, in functie de ziua nasterii

Publicat: 03 apr. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Numerologia datei de nastere in cuplu. Cum iubesti si cat de fidel esti in functie de ziua nasterii
1

Numerologia datei de nastere, in cuplu. Cum iubesti, in functie de ziua in care te-ai nascut

In numerologie se incepe adesea de la data nasterii, numerologia datei de nastere fiind cea mai folosita, adesea impreuna cu numerologia numelui.  Aceasta data, exprimata numeric in formatul zz.ll.aaa, este folosita pentru a calcula numarul destinului.

Numerologia este cea mai usoara dintre stiintele oculte, usor de inteles si de utilizat. Prin numerologie se pot descifra secretele din numerele care reprezinta o persoana. Numerologia in cuplu poate arata compatibilitatile dintre anumite numere ale destinului, dar poate arata cum iubeste fiecare persoana, in functie de data nasterii.

Numerologia datei de nastere – ziua nasterii 1

Cei nascuti in prima zi a lunii, pe data de1, sunt pasionati si inclinati catre extreme. Se aprind rapid, sunt predispusi la iubiri fulgeratoare, le place sa cucereasca. Au magnetism si o sexualitate plina de forta.

Numerologia datei de nastere – ziua nasterii 2

Cei nascuti pe 2 sunt romantici, tandri si foarte sentimentali. Iubirile lor se nasc mai lent, prin tatonari succesive, sunt profunde, linistite si discrete.

Numerologia datei de nastere – ziua nasterii 3

Cei nascuti pe 3 au capacitatea de a le transmite celorlalti emotiile, mai ales in dragoste. Reactioneaza viu la stimulii erotici, sunt afectuosi, atragatori si foarte cautati de sexul opus. Se poate sa umble din floare-n floare pana intalnesc partenerul potrivit, dar cand il intalnesc ii sunt foarte devotati.

Numerologia datei de nastere – ziua nasterii 4

Cei nascuti pe 4 isi iau sarcinile in serios, atat in profesie cat si in viata particulara. Nu agreeaza efuziunile amoroase, sunt prudenti si nu-si daruiesc inima prea usor. Chiar daca din exterior par mai reci, leaga relatii temeinice, sunt fideli si isi pretuiesc partenerul de viata.

Numerologia datei de nastere – ziua nasterii 5

Iubesc libertatea, nu suporta restrictiile si cauta provocarile. Au o mare putere de seductie, de care nu sunt insa intotdeauna constienti, mai ales in prima tinerete. Romantici si pasionati, au nevoie de o pereche cu care sa rezoneze mental si spiritual.

Numerologia zilei de nastere – ziua nasterii 6

Cei nascuti pe 6 sunt fericiti cand pun umarul la fericirea altora, in special a familiei. Au sentimente puternice si sunt foarte tandri. Cuplul este esential pentru ei. Pot avea mai multe relatii, dar cand gasesc omul potrivit isi gasesc tihna si echilibrul. Stiu sa-si faca partenerul fericit.

Numerologia datei de nastere – ziua nasterii 7

Isi traiesc intens emotiile, dar nu le dau frau liber si ii considera pe cei ce o fac drept labili sau imaturi. Distanti, exigenti, critici si crispati, isi reduc singuri sansele de fericire afectiva.

Numerologia datei de nastere – ziua nasterii 8

Cei nascuti pe 8 detesta mediocritatea.Pentru ei, pasiunea este la ordinea zilei. Au un mare apetit sexual, se inflacareaza repede, se daruiesc total, dar le trece repede. Magnetici si fascinanti, cuceresc fara efort.

Numerologia datei de nastere – ziua nasterii 9

Sunt un pic ciudati, extravaganti, rebeli si aventurosi.Cei de sex opus ii gasesc seducatori si fascinanti. Cuceresc usor dar, romantici si visatori fiind, uneori sufera deziluzii din cauza credulitatii si naivitatii. In ciuda firii contradictorii, isi iubesc sincer familia si pot fi fideli. Au o relatie speciala cu copiii.

Numerologia datei de nastere – ziua nasterii 10

Au iubiri intense, sunt pasionati. Poseda o mare forta de atractie, iar faptul ca sunt eleganti le sporeste farmecul. Le place sa cucereasca, dar trebuie stimulati continuu, caci altfel se plictisesc.

Numerologia datei de nastere – ziua nasterii 11

Sunt romantici, deosebit de sensibili, au sentimente nobile si tendinta de a idealiza fiinta iubita. Au nevoie de un partener de viata cu care sa comunice spiritual, dar care sa aiba in paralel ceva mai mult simt practic decat au ei.

Numerologia datei de nastere – ziua nasterii 12

Inclinati mai mult catre flirt decat catre ceva serios, arareori au legaturi stabile. Chiar cand iubesc sincer, independenta lor si dorinta de a face doar ce-i taie capul, indiferent daca celalalt este sau nu de acord, poate compromite relatia.

Numerologia datei de nastere – ziua nasterii 13

Sunt in general seriosi, vorbesc putin, sincer si cu miez. Au sentimente profunde si statornice. Prudenti, se leaga greu, in timp. Chiar daca nu sunt prea expansivi in dragoste, au un farmec al lor, care atrage

Numerologia zilei de nastere – ziua nasterii 14

Cei nascuti pe 14 au nevoie de informatie, provocari si schimbare. Fermecatori si plini de temperament, nu duc lipsa de oferte. Totusi, prefera sa aleaga decat sa fie alesi. Au o viata sentimentala bogata si adesea destul de furtunoasa.

Numerologia datei de nastere – ziua nasterii 15

Pentru cei nascuti pe 15, familia pare a fi cel mai important lucru din lume. Sentimentali, visatori si senzuali, sunt insetati de dragoste. Uneori tind sa-si faca iluzii, sa se lege de persoane nepotrivite. Cu timpul, invata sa-si gestioneze mult mai bine enorma afectivitate.

Numerologia zilei de nastere – ziua nasterii 16

Au sentimente adanci, dar nu si le exteriorizeaza usor. Adesea se indragostesc de persoane diferite de ei ca temperament, varsta, preocupari etc. Cand decid sa se fixeze, aleg parteneri stabili, de incredere. 

Numerologia datei de nastere – ziua nasterii 17

Personalitatea lor radianta, plina de forta, atrage ca un magnet. Au mai multe iubiri, mai toate intense, si adesea ajung intr-un punct cand trebuie sa faca o alegere importanta in viata sentimentala.

Numerologia zilei de nastere – ziua nasterii 18

Au sentimente pasionale, arzatoare, pe care nu se tem sa si le exprime, ba chiar sa le insoteasca de gesturi impresionante, dramatice. Chiar daca nu sunt un exemplu de fidelitate, isi respecta si isi ocrotesc familia cu dragoste.

Numerologia zilei de nastere – ziua nasterii 19

Cei nascuti pe 19 nu fac decat ce doresc ei. Au o sexualitate puternica si mult farmec. Sunt foarte cautati de sexul opus. Iubesc cu pasiune, insa nu le place sa-si etaleze sentimentele in public. Sunt capabili de sacrificiu pentru omul iubit.

Numerologia datei de nastere – ziua nasterii 20

Pot darui mult, dar cer mult in schimb. Au foarte mare nevoie de iubire si caldura, de atingeri tandre si de vorbe dulci. Sunt parteneri fideli, intelegatori si diplomati.

Numerologia datei de nastere – ziua nasterii 21

Sclipitori si plini de farmec, nu intampina nicio dificultate in a lega o relatie. Problema se poate ivi in a o mentine… Le trebuie un partener ager si sensibil, dar ceva mai stabil.

Numerologia zilei de nastere – ziua nasterii 22

Sentimentele lor nu cunosc cale de mijloc: iubesc sau detesta. Cauta un partener din acelasi aluat, cu aceleasi ambitii, de preferat care provine dintr-o clasa sociala de varf.

Numerologia datei de nastere – ziua nasterii 23

Sunt afectuosi si sensibili, dar marea lor curiozitate ii indreapta spre mai multe legaturi, dintre care unele nepotrivite sau imposibile. Isi doresc totusi un echilibru afectiv, asa ca pana la urma fac tot posibilul sa fondeze o casnicie armonioasa si stabila.

Numerologia zilei de nastere – ziua nasterii 24

Sunt romantici, au emotii puternice, le place sa-si arate dragostea. Au o enorma nevoie de afectiune. Sunt placuti de sexul opus si pot avea avantaje prin intermediul lor. Plini de farmec, sunt iubiti de sotii/sotiile lor.

Numerologia datei de nastere – ziua nasterii 25

Sensibilitatea lor afectiva este mare, dar se feresc sa lase sa se vada acest lucru. Sunt retinuti, nu-si comunica emotiile si reusesc anevoie sa lege sau sa mentina o relatie. Au putere de atractie, insa sunt greu de inteles.

Numerologia zilei de nastere – ziua nasterii 26

Au pasiuni devoratoare, pe care se straduiesc sa si le stapaneasca. Pot darui mult in dragoste, dar cer la fel de mult. Dilema lor este cum sa balanseze setea de absolut cu compromisul necesar mentinerii cuplului, de care au atat de mare nevoie.

Numerologia zilei de nastere – ziua nasterii 27

Fascineaza prin tinuta si carisma. Sunt romantici si isi exprima simtamintele cu patos, uneori putin cam prea dramatic. Poarta inconstient in minte portretul partenerului ideal, ceea ce poate fi un handicap in calea implinirii afective.

Numerologia zilei de nastere – ziua nasterii 28

Pasionali, plini de vigoare erotica si magnetici sexual. Insetati de iubire, dar rar au rabdare sa construiasca o relatie stabila. Destinul lor amoros este framantat, plin de suisuri si coborasuri.

Numerologia datei de nastere- ziua nasterii 29

Cei nascuti pe 29 se bucura de instincte si intuitii iesite din comun. Au mult sex-appeal, emotii navalnice si nevoi afective uriase. Dar relatia de cuplu este o zona fragila, in care nu fac cele mai fericite alegeri. Indoieli, deceptii, neimpliniri legate de sexul opus.

Numerologia zilei de nastere – ziua nasterii 30

Fermecatori, seducatori, tandri si iubitori, cuceresc fara efort. Totusi, au tendinta de a-si controla partenerul, lucru pe care acesta s-ar putea sa nu-l tolereze. Au noroc in dragoste, dar un noroc cam schimbator.

Numerologia zilei de nastere – ziua nasterii 31

Au sentimente profunde, pe care le exteriorizeaza doar atunci cand sunt siguri ca nu vor fi respinsi. Nu se lasa dusi de valul pasiunii, iar iubirea lor se instaleaza progresiv, in timp. Sunt loiali partenerului si familiei.

Adauga un comentariu