International

O asistentă din Rusia, care purta doar lenjerie intimă într-un combinezon transparent, a fost sancţionată – FOTO

Publicat: 20 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

O asistentă din Rusia a fost fotografiată purtând doar lenjerie intimă sub halat PPE la o unitate medicală. Poză făcută de un bărbat care a spus că nu are ce reclamă conducerii a devenit virală.

Asistenta a menţionat că era „prea cald” și nu și-a dat seama cât de transparentă era combinezonul. Însă șefii au intervenit și au sancţionat-o pentru încălcarea codului referitor la îmbrăcămintea medicală corespunzătoare.

O asistentă dintr-o secţie de coronavirus pentru bărbaţi din Rusia a fost sancţionata pentru că purta doar lenjerie intimă sub echipamentul ei de protecție extrem de transparent.

Poza ei compromiţătoare a devenit virală după ce a fost făcută de un pacient la un spital din Tula, la 100 de mile sud de Moscova. Dar șefii spitalului nu s-au amuzat și au pedepsit-o pe asistentă pentru „nerespectarea cerințelor pentru îmbrăcămintea medicală”.

Cadrul medical, în vârstă de 20 de ani, a spus că-i este „prea cald” şi a purtat doar lenjerie sub halat. Ea le-a spus managerilor de la Spitalul Clinic Regional Tula că nu și-a dat seama de EIP pe care îl purta ​​atunci când trata pacienții cu coronavirus este atât de transparent.

În ciuda acestui fapt, ministerul regional al sănătății a raportat că „o sancțiune disciplinară a fost aplicată asistentei departamentului de boli infecțioase care a încălcat cerințele (uniforme).

Adauga un comentariu