Actualitate

O bătrână, călcată de Ambulanţă. Şoferul execută o manevră de marșarier fără să se asigure. Echipajul medical nici nu observă femeia – VIDEO, UPDATE

Publicat: 07 dec. 2022
O bătrână călcată de Ambulanţă. Şoferul execută o manevră de marșarier fără să se asigure. Echipajul medical nici nu observă femeia - VIDEO UPDATE
Accident rutier! O femeie este lovită de o Ambulanță

Imagini de-a dreptul şocante şi cu un puternic impact emoţional au fost surprinse recent, în străinătate. O femeie în vârstă este călcată la propriu de Ambulanţa care dădea cu spatele pentru a parca.

UPDATE: Incidentul a avut loc în Belgrad.

După ce a apărut un videoclip tulburător care arată cum o ambulanță a doborât o doamnă în vârstă în timp ce conducea cu spatele, Institutul de Medicină de Urgență din Belgrad a luat cuvântul.

Reprezentanții Institutul de Medicină de Urgență au transmis că „le pare sincer rău pentru evenimentul nefericit”.

„După ce am examinat toate împrejurările acestui caz nefericit, am stabilit că pacienta a fost examinată, că este în stare bună de sănătate, pe care continuăm să o monitorizăm. Vehiculul sanitar se deplasa încet, iar doamna era într-un punct mort, așa că, din păcate, șoferul nu a putut-o vedea”, se arată în comunicatul Institutului de Medicină Urgentă din Belgrad, pe care l-au transmis redacției Blic și adaugă:„Ne pare sincer rău pentru acest eveniment, ne-am cerut scuze și familiei pacientului, care a arătat deplină înțelegere pentru circumstanțele în care s-a petrecut acest accident”.

Referitor la acest caz, a fost declanșată o procedură disciplinară.

Știre inițială

Se poate observa cum femeia stătea pe loc şi îşi caută nişte lucruri în geantă. Din spate, ambulanțierul efectuează o manevră de marșarier fără să se asigure. Autospeciala loveşte bătrâna, aceasta cade pe burtă şi este prinsă sub mașină.

Echipajul medical nu observă absolut nimic ciudat în primă instanță şi pur şi simplu coboară din Ambulanţa şi fiecare îşi vede de treabă.

Într-un final, un asistent medical o observă pe bătrână şi cere ajutor colegilor pentru a o scoate pe femeie de sub vehicul. De asemenea, se pare că nici după ce victima este văzută, personalul medical nu se află în alertă. Reacția este un pic întârziată.

Întâmplarea halucinantă a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă.

Nu se ştiu detalii despre starea de sănătate a femeii şi dacă echipajul va fi sancţionat în vreun fel.

Incidentul nu a avut loc în România, iar momentan nu se știe cu exactitate unde s-a petrecut.

ATENȚIE! IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!
Comentarii
 • Colegu vezi că ai călcat o babă
  Dăo în plm me de zdteanță
  Bre da mută oleacă mașina mai în față
  Stai să îmi termin țigara
  Aide bre mai repede că dă colțu
  Bine , stai să văd

 • Cum naiba sa faci asa ceva??? E strigator la cer! Nu doar ca nu a simtit nimeni din ambulanta aia ca au lovit ceva, NICI MACAR CAND AU COBORAT NU AU VAZUT NIMIC. Tipa aia blonda a trecut pe langa ea!
  Mare e gradina. Ba, ce specimene exista 😐

Adauga un comentariu