BZI LIVE

LIVE VIDEO O bloggeriță din Iași a făcut furori după ce a cerut de ziua ei sânge în loc de cadouri! Andreea Marc va veni la BZI LIVE să ne explice misterul

Publicat: 12 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Miercuri, 13 noiembrie, de la ora 13:00, invitatul emisiunii BZI LIVE este Andreea Marc, o tânără bloggeriță și organizatoare de evenimente din Iași. Aceasta va veni în emisiunea moderată de Roxana Caraiman pentru a discuta despre inițiativa care a uimit pe toți cei din jurul ei. După ce o prietenă de-a ei a murit într-un cumlit accident rutier a decis să facă tot posibilul pentru a îndemna oamenii să doneze sânge.

Aceasta consideră că mulți pacienți ar putea fi salvați de la deces dacă ar fi mai mult sânge disponibil. De aceea, Andreea a organizat un eveniment unic în regiunea Moldovei. De ziua ei 100 de invitați vor fi invitați la Centru Regional de Transfuzii Iași pentru a dona sânge. Aceștia vor pleca acasă cu o multitudine de cadouri. Andreea va discuta despre cea mai curajoasă faptă înregistrată la Centrul de Transfuzii Iași.

Toți cei care doresc să adreseze întrebări o pot face la rubrica de comentarii, pe www.bzi.ro sau în direct, accesând http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu