Cancan ultimă oră

O celebră actriță de la noi din țară, infectată cu COVID-19 de un coleg vaccinat, dar netestat: ,,Sistemul meu imunitar a fost extrem de…”

Publicat: 10 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O celebră actriță de la noi din țară infectată cu COVID-19 de un coleg vaccinat dar netestat Sistemul meu imunitar a fost extrem de...
Actrița trage un semnal de alarmă și spune că este nevoie de o schimbare de strategie

Manuela Hărăbor, o cunoscută actriță din România, infectată cu coronavirus de un coleg vaccin, dar care nu se testase!

Manuela Hărăbor, o actriță cunoscută de la noi din țară, a povestit, în mediul online, cum a fost infectată cu coronavirus de un coleg, care era vaccinat împotriva virusului, dar care nu era testat. Manuela a anunțat pe internet că este în curs de ”imunizare pe cale naturală”, susținând că este scandalizată de haosul provocat de deciziile autorităților române.

Actrița trage un semnal de alarmă și spune că este nevoie de o schimbare de strategie.

Cât despre starea ei de sănătate, actrița a mărturisit că se simte bine, a avut simptome ușoare.

De altfel, Manuela spune că a fost infetată cu SARS-COV-2 de la un coleg, vaccinat anti-COVID-19, care avea virusul și nu știa. 

” Mă simt bine, am avut simptome foarte ușoare. Medicii care au grijă de mine spun că a fost foarte importantă toată perioada asta lungă de profilaxie pe care am urmat-o. Sistemul meu imunitar a fost extrem de întărit, ca dovadă, simptomele au fost foarte ușoare.

 (…) Am fost în turneu cu un spectacol, unul dintre colegii mei era infectat fără să știe, nu avea simptome. Nu sunt singura.(…) Pe mine DSP-ul, până în ziua de astăzi, nu m-a contactat să mă întrebe dacă m-am întâlnit cu cineva.

Nu m-a sunat nimeni. Am fost confirmată pozitiv pe data de 1 octombrie.

(…) Mai este un aspect extrem de important, și aici nu găsesc vină decât în vârful autorităților, testarea, dacă un cetățean care nu are la dispoziție o sumă de bani, care este considerabilă, să te duci să faci un test la o clinică, ca să poată să te ia în evidență. Dacă suni DSP, am exemplul unei colege de-ale mele, care a chemat DSP pentru că avea băiatul confirmat cu un test rapid pozitiv, iar DSP, la uncopil de 12 ani, a venit după 5 zile”, este o parte din mesajul transmis de actriță.

Manuela Hărăbor, despre soluția anti-COVID-19

Actrița a mai spus că dacă boala ar fi fost tratată din prima zi, de la primul simptom, poate nu ar mai fi fost secțiile spitalelor pline de bolnavi.

”Dacă această boală ar fi luată și tratată din prima zi, de la primul simptom, dacă medicii de familie ar avea libertatea și posibilitatea să prescrie rețete din prima zi, vă garantez că nu vor mai fi pline secțiile de ATI”, a spus actrița Manuela Hărăbor.

Adauga un comentariu