Stiri si curiozitati

O cheama Adina si este cea mai bogata fata din Romania! Acestea sunt primele imagini cu ea surprinsa asa! Vei avea o mare mare surpiza cand vei afla cine este tanara

Publicat: 12 sept. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Cand vine vorba despre familie, Adina Niculae muta muntii din loc! Asa s-a intamplat si, recent, cand paparazzii www.spynews.ro au surprins-o pe fiica afaceristului Ioan Niculae in timp ce petrecea timpul alaturi de doua persoane importante din viata ei.

Imbracata banal, Adina Niculae a mers mai intai la o covrigarie si apoi intr-un supermarket pentru a se asigura ca le cumpara toate bunatatile bunicilor sai. Dupa ce a terminat cumparaturile s-a urcat rapid in bolidul de lux si a mers in satul unde locuiesc bunicii sai, acolo unde a zabovit minute in sir si a stat la povesti alaturi de bunica sa.

De remarcat este si faptul ca Adina Niculae este intr-o forma de zile mari, foarte activa si meticuloasa. Fata cea mica a lui Ioan Niculae a fost foarte atenta sa iasa totul perfect pentru intalnire si, in timp ce era destul de prinsa intr-o discutie telefonica, a avut timp sa organizeze si pungile de cumparaturi pe care i le-a oferit bunicii sale.  

Mostenitoarea unuia dintre cele mai mari averi din Romania uita de fite atunci cand vine vorba despre familie si demonstreaza cu vehementa ca tine foarte mult la persoanele importante din viata sa.

Adauga un comentariu