BZI LIVE

LIVE VIDEO – Odată cu ridicarea restricţiilor, populaţia s-a relaxat. Nu se mai poartă măşti, distanţarea socială nu mai contează. La ce riscuri ne supunem ne va spune prof. univ. dr. Vasile Astărăstoae la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 17 mai 2020

Luni, 18 mai, de la ora 13, în direct la BZI LIVE va intra prof. univ. dr. Vasile Astărastoae, fost preşedinte al Colegiului Medicilor din România. Invitatul Roxanei Caraiman va discuta despre impactul ridicării restricţiilor de pe data de 15 mai asupra populaţiei. Odată cu ridicarea restricţiilor, mulţi ieşeni au tras concluzia că măsurile de protecţie şi distanţare nu se mai respectă. Care sunt preconizările reputatului medic pentru următoarele luni, vom afla într-o nouă ediţie a emisiunii BZI LIVE.

Cititorii nostri pot adresa întrebari în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.
Comentarii
  • Bătrânul a fost educat sa tacă sa nu mai spună adevarul.A schimbat tabăra de frica celor care îl amenință.Mai Vasilica mai bine tăceai de la început. Nea Vasilica frica e cel mai bun sfeșnic .Taci ca e mai bine.Te credeam ca ai Cohones dar ai fost și mata castrat.

Adauga un comentariu