WoW!

O dietă pentru anul 2020 – Dieta Cambridge

Publicat: 19 feb. 2020

Vara se apropie și toate doamnele și domnișoarele caută cele mai eficiente diete pentru a da jos kilogramele în plus. Dieta Cambridge este una dintre cele mai căutate din ultimele săptămâni și asta pentru că PROMITE efecte miraculoase.

O dată ce te hotărăști să ții această dietă ar fi bine să ai un consulatat alături de tine pe toată durata dietei. Aceasta îți forțează corpul să intre în starea de cetoză. Este un proces natural prin care grăsimile sunt transformate de către organism în energie. Dieta îți oferă suficiente proteine încât să nu scazi în masa musculară, ci dor în grăsimi.

O dietă pentru anul 2020 – Dieta Cambridge

Pentru persoanele care nu sunt împătimiți ai sportului, să știți că la începutul dietei nu trebuie să faceți sport, însă pe parcurs puteți să faceți niște exerciții ușoare pentru a fii activă.

Meniul dietei este format din supe (cu arome variate), shake-uri, batoane și porridge.

Dieta se împarte în 3 categorii, structurată pe 6 etape:

  • Dieta Hipocalorică: Se întinde pe o perioară de la o săptămână la 12 săptămâni. În primă fază se începe cu consumul a 4 pliculețe de supă și/sau shake proteic, la care adaugi 200 ml lapte degresat. În această etapă se ard între 415 – 515 calorii pe zi, ceea ce este foarte puțin. Urmează faza a doua în care se consumă 3 pliculețe pe zi și o masă de 200 de calorii, sau 4 pliculețe pe zi și 200 ml lapte degresat. Se vor consuma în jur de 615 de calorii.

O dietă pentru anul 2020 – Dieta Cambridge

  • Dieta Moderat – Hipocalorică: Se întinde pe o perioadă de minim o săptămână. Se consumă trei plicuri pe zi și alimente bogate în proteine, lapte degresat și legume. Se ard 810 calorii pe zi. Urmează minim 2 săptămâni în care sunt permise două plicuri pe zi, lapte degresat, mic dejun și salate la prânz și cină.
  • Dieta Non-Hipocalorică: Sunt necesare minim două săptămâni pentru a obține rezultate. Se vor consuma două plicuri pe zi, lapte degresat. În timpul dietei se ard 1200 de calorii pe zi. Umează minim două săptămâni timp în care se consumă un plic pe zi și, pe lângă mic dejun, prânz și cină, este permisă și o gustare. Se ard 1500 de calorii. După ce ai trecut prin toate etapele, poți arde peste 1500 de calorii pe zi consumând produse la alegere pe o perioadă nedeterminată.
Adauga un comentariu