Local

O femeie amenință că se aruncă de pe un bloc turn în Podu Roș. Reporterul BZI a discutat cu aceasta și a convins-o să coboare – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO,UPDATE

Publicat: 17 ian. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
O femeie amenință că se aruncă de pe un bloc turn în Podu Roș. Reporterul BZI a discutat cu aceasta și a convins-o să coboare - EXCLUSIV FOTO VIDEOUPDATE
Scene șocante în Podu Roș

Scene șocante au loc în aceste momente în municipiul Iași. O femeie, aflată pe acoperișul unui bloc din Podu Roș amenință că va sări în gol.

UPDATE: Persoana este transportată la spital.

UPDATE: Femeia a cerut să vorbească cu presa, iar odată ce reporterul BZI, Marta Adiana Măriuță, a urcat la dânsa, aceasta a coborât.

UPDATE: În aceste momente, pompierii instalează perna în caz că femeia se aruncă.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Deocamdată nu se cunosc motivele care au determinat-o să ajungă la acest gest, dar la fața locului se află o autospecială SMURD si autospeciala de pompieri.

„Asigurarea de măsuri specifice pentru o femeie, în vârstă de 49 de ani, urcată pe acoperișul unui bloc cu 10 nivele, în mun. Iași, șoseaua Nicolina. Forțe și mijloace de intervenție din cadrul IPJ sunt sprijinite de către forțe și mijloace de intervenție din cadrul ISU Iași:

  • 2 autospeciale de intervenție,
  • 1 Epa,
  • 1 autoplatformă pentru salvarea de la înălțime + PERNA pneumatică.

Acțiunea este în dinamică”, au transmis reprezentanții ISU Iași.

Comentarii
  • Au ajuns mașinile de pompieri in zona si nu puteau înainta de taxi urile care erau parcate în mijlocul străzii în fața la Mega Image. De ce sunt lăsați să parcheze acolo daca nu e statie taxi?Poliția locală ce face?Ferească Dumnezeu de ceva mai grav.

Adauga un comentariu